Sexy snakk

Lei av gamle vaner? Prøv telefonsex!

Publisert Oppdatert
Du trenger ikke all verdens hjelpemidler til å sprite opp sexlivet - hver deres telefon er nok!

Enten dere bor hver for dere, er på ferie fra hverandre, eller bare har lyst å prate sammen i lunsjpausen på jobben, kan dere sette i gang med litt friskt snakk i røret!

Forfatter av boken Come Hither, Gloria G.Brame, forteller til Cosmopolitan.com at 85 prosent av menn ønsker å ha telefonsex med partneren sin. Her får du noen av hennes frekke tips pluss litt til..

Riktig stemning

Før du ringer kan det være greit å dimme lysene, drikke litt vin og varme opp med å lese en sexy novelle eller se en sexy film. Når du føler deg klar for deg slår du på tråden til din kjære og forteller ham hvordan du har det. Bryt isen med å for eksempel si; "jeg ønsker du var her nå og lå ved siden av meg". Det vil få hjernen hans til å spinne rundt.. Ta ham med deg opp til ditt nivå og få ham til å føle at han er der med deg. Fortell ham hvordan du kler av deg, avslør at du bruker hans favorittparfyme på magen din, lag bilder for ham.

Beskriv dine lyster

Forsøk å få stemningen til å bli intens og personlig når du snakker med kjæresten din. Hold stemmen på et lavt tonefall, fortell ham hva du kunne ønske at han gjorde med deg og hva du gjerne skulle gjort med ham. Oppfordre ham til å avsløre hva han ville gjort med deg dersom dere var sammen. Spør ham om han ville kysset deg på puppene, og be ham avsløre sine fantasier for deg.

Ta på deg selv

Når dere er i ferd med å nå klimaks, skal du ta saken i egne hender - bokstavelig talt! Å ha telefonsex uten å ta på deg selv, er egentlig som å lage deg et måltid uten å tillate deg å spise det. Tenk over fordelene; du kan ta på deg selv akkurat som du ønsker og du får samtidig høre hvor opphisset han er!

Tekstsex

Hvis du ikke har så lyst å prate i telefonen, kan du alltids tekste ham dine skitne fantasier- Det er bare moro, det blir litt opphold mellom hver økt, men det er spennende likevel. Dessuten får du mer tid til å tenke deg om hva du ønsker å si og hva du ønsker å spørre ham om.. Kanskje en god måte å ha et lite forspill på?

Kilde: Cosmopolitan.com, maxim.co/uk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning