Sexy øyne!

Forfør noen med bare blikket...

Publisert Oppdatert
Mens et bilde sier mer enn tusen ord, kan man med øynene avsløre utallige følelser nærmest ubevisst; trist, glad, sliten, lur, lattermild, flørtete¿ Det er ikke for ingenting at øynene ofte refereres til som sjelens speil!

Det er mulig å forføre noen bare med blikkontakt, skriver nettstedet wikiHow.com. Ja, man må nødvendigvis også snakke, men blikket ditt taler for seg.

Her er oppskriften på blikkflørting i 5 trinn:

1. Bruk omtrent 20 minutter hver dag (eller mer hvis du har mulighet) til å øve på dette foran speilet. Blikket du er ute etter kan best beskrives som "intenst". Tenk lystne tanker og forestill deg at du ser på noen som tenner deg vilt! Forsøk å være lidenskapelig. Når du oppnår denne energien skal det kun komme til uttrykk gjennom øynene, mens ansiktet skal være "lukket". Etter hvert som du mestrer denne teknikken vil øynene dine kunne gå fra "passive" til "l ivlige" i løpet av sekunder. Dette har en veldig sterk effekt!

2. Kombiner enkel "smalltalk" med den intense øyekontakten. Siden du sender ut blandede signaler og oppfører deg ganske indirekte flørtende, vil personen du flørter med ofte bli mer opptatt av blikket ditt enn hva du faktisk sier. De rekker heller ikke å analysere situasjonen, men vil ubevisst reagere på flørtingen.

3. Innse at dette ikke er det eneste som skal til for å få han på kroken; men det er en god ingrediens i flørteoppskriften. Du vil kanskje legge merke til at den kan bli nyttig på utesteder og nattklubber hvor non-verbal kommunikasjon er viktig på grunn av høy musikk.

4. Du kan bruke disse teknikkene når som helst, men du trenger ikke å glo intenst på folk i tide og utide. Bare et oppmerksomt blikk, og å holde øyekontakt et sekund lenger enn normalt sier det meste!

5. Sørg for å ikke bli for intens, slik at du skremmer vekk folk!

Noen ekstra tips:
  • Du kan ikke overvurdere virkningen av disse teknikkene. Du vil ganske sikkert merke at folk blir tiltrukket av deg. Du vil bokstavelig talt få litt makt, bare fordi du allerede ser ut til å ha det. Dette er essensielt for karisma!
  • Forsøk å lukke de nederst øyelokkene litt, som om du myser, men ha de øvre øyelokkene åpne. Du merker da at du kan gå lengre uten å blunke!
  • Triangelblikket: Sånn innimellom mens du har øyekontakt med "målet" ditt, ser du ned på leppene hans, hold blikket litt, før du ser fra øye til øye.
  • Kilde: www.wikihow.com
blikk_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning