Sexy massasje

Ingenting får de sterke følelsene tilbake i forholdet som en sensuell massasje. Slik gjør du det!

Publisert Oppdatert
Eksperter har sagt at ved å haste oss til et vanlig samleie forsømmer vi nesten 80 prosent av hverandres kropper. Det kan derfor være på høy tid å ta igjen det tapte, og få gnisten tilbake i samlivet. En sensuell massasje er en perfekt måte å gi av seg selv, og ikke minst utforske hverandres kropper på områder som ikke er opplagt seksuelle.

Gi en fantastisk massasje - steg for steg:

Steg 1: Lag nødvendig underlag
En myk seng er kanskje perfekt for vanlig elskov, men det ideelle underlaget for massasje er et fast, stabilt og flatt underlag, slik at kjæresten ikke hopper opp og ned mens du masserer. Se for deg hvor ukomfortabelt det ville vært å bli massert oppi en vannseng¿ For mest mulig komfort kan du be han legge seg på en tynn madrass, eller en stabel med tepper hvor du plasserer puter under nakken, knærne og anklene.

Steg 2. Velg massasjeolje
Foruten å gjøre hendene dine gode og varme, minsker oljen friksjon og gjør det lettere å kna, gni og stryke på slitne og stive muskler. Duftolje kan være erotisk, men styr unna intense lukter som kan være kvalmende. Forsøk heller noe som er litt diskret, som for eksempel jasmin, og varm flasken i litt varmt vann før du begynner.

Steg 3: Skap avslappende stemning
Å bli kilt av litt løst hår, eller en flagrende silkepysj kan kanskje opphisse han, men det kan også ta vekk fokus fra den dype sensuelle massasjen. Sett derfor opp håret og bruk litt tettsittende klær. Ha minst mulig distraksjoner tilstede. For å unngå at han fryser kan du legge laken over de områdene du ikke masserer. Hvis du spiller musikk, er det greit med noe rolig og avslappende!

Steg 4: Velg et område
En total kroppsmassasje tar en del tid, noe de fleste har for lite av dessverre. Velg derfor ut et område du ønsker å fokusere på. Dette kan ofte være enda bedre enn en hel kroppsmassasje! Hvis han har muskelknuter på ryggen kan du konsentrere deg om det, hvis han har vondt i føttene kan du gi dem mest oppmerksomhet. Eller gjør det enkelt; spør hva han ønsker!

Steg 5: Gå til verks
For å gi en god massasje trenger du å vite noen grunnleggende ting: Trykk er lett å beherske, og fungerer for de fleste kroppsdelene. Legg en håndflate på for eksempel skulderen, lagg den andre hånden oppå og roter sakte. Å stryke fungerer svært bra på både store (rygg og lår) og små (tær og nakke) områder av kroppen. Hold fingrene dine sammen, tomlene parallelle og håndflatene i kontakt med kroppsdelen du masserer. Lag lange forsiktige bevegelser. Bruk mer press når du stryker mot kjærestens hjerte, mindre press i motsatt retning. Å kna kan være perfekt for områder som biceps, rumpemuskler og lår. Løft og klem det området du holder på med. Friksjon skapes beste med olje, og løser opp muskelknuter. Prøv deg litt frem, og se hva som fungerer best. La partner gi tilbakemelding på hva som føles godt.

Steg 6: Fokuser på følelser
Intim massasje handler ikke om at alt må være perfekt. Du trenger ikke stresse med at du må gjøre absolutt alt riktig! Her handler det mer om tilstedeværelse, og at du virkelig ønsker at kjæresten skal ha det godt, enn hvilken teknikk du bruker. Se på hans reaksjoner, og gjør det du kan for at det skal være mest mulig behagelig. Hva er vel mer tilfredsstillende enn det?

Kilde: Sheknows.com mass_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning