Sexy gavetips

Her er hva du kan legge under kjærestens private juletre...

Publisert Oppdatert
Lyst å gi din kjære en julegave med litt ekstra futt i? Hva med å overraske ham med en erotisk gave?

Felles sexleketøy!

Sexpirator og redaktør for nettstedet Cpunktet.no, Cecilie Kjensli forteller at en erotisk film er noe som sannsynligvis fenger din kjære på sengekanten.

- Det blir han sikkert glad for, og hvis takhøyden i sexlivet deres er stor kan du jo gi ham en stilig buttplug! En tryggere valg er sexleketøy dere kan bruke sammen, som en vibrerende penisring og en vibrator for klitoris og G-punktet. Dere kan bruke dette under sex, det vil gi ham følelsen av en vibrerende vagina. Dette er to sexy gaver dere vil få mye glede av i sammen, tipser Kjensli.

Sexpiratoren mener at hva som er sexy er veldig individuelt, men at de fleste menn ville satt pris på en slik gave fra partneren sin.

- For det er kjærestegaver vi snakker om. Du gir liksom ikke en sexy gave til svigerfar eller bestemor, sier Kjensli.

Pirr hverandre

- Det finnes masse morsomt sexleketøy man kan gi bort til hverandre. Om man åpner det på morgenen som en morgengave, eller om man gleder seg sammen til alle har gått og lagt seg, er jo opp til hver enkelt. Men det er jo alltid veldig gøy å pirre hverandre litt ekstra, uansett tid og sted, mener sexpiratoren.

Syns du det blir for voldsomt å gi bort et sexleketøy kan en sexy opplevelse være et godt alternativ.

- Et restaurantbesøk med hotellovernatting er jo noe begge kan ha stor glede av. Og det er faktisk lov til å koste på seg en hotellnatt i hjembyen. Kom dere vekk fra hverdagen og vart hverandre opp med litt krydder i hverdagen, sier Kjensli.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning