Sex-skader

Les forumbrukernes skadeerfaringer!

Publisert Oppdatert
"Sikker sex" får en annen betydning når man leser om alle de merkelige sex-skadene folk pådrar seg under hyrdestunden¿
 • Dette gir bedre sex
 • Sengevettreglene
 • Elleville sexrekorder
 • Her er noen eksempler hentet fra våre brukere av seksualitet-forumet, til skrekk og advarsel, og litt underholdning selvsagt:

  Med albuen
  "Et stort skrubbsår på leggen etter at jeg falt ut av sengen og traff nattbordet. Jeg har skadet partnere også, klarte å treffe han med albuen rett i nesen så han begynte å blø neseblod".

  Strekk
  "Jeg hadde strekk i beinet. Da jeg hadde sex med typen var alt greit, men da jeg ble kald igjen, stivnet beinet fullstendig og var mildt sagt jævlig vondt. Dagen etter fikk jeg streng beskjed av legen å slutte å drive med aktiviteter som forverret strekken".

  Brannsår
  "Brannsår" på ryggen - etter heftig aktivitet på gulvet (i gamle dager, da folk hadde vegg-til-vegg-teppe). Har fremdeles arr - og dette er minst 20 år siden. Men det var faktisk verdt det".

Feil hull...
"Jeg og typen min hadde sex i den stillingen som ligner på misjonæren, bare at jeg har beina på skuldrene hans. Vi tullet, fniste og lo og hadde det igrunn ganske så koselig.. Typen skulle erte meg litt, så han dro seg helt ut og kjørte den raskt og hardt rett inn av alle krefter.
Det neste jeg husker var at jeg lå å grein og vrei meg mens jeg heiv etter pusten. Det var mildt sagt JÆLIG vondt!! Det som hadde skjedd var at typen hadde sikta på feil hull om dere skjønner.. ÅÅÅåå Jeg unner INGEN den smerten! Fyy¿".

Blodig alvor
"Kjæresten min fikk STORE brannsår på knærne etter en omgang på teppet. Så helt forferdelig ut, blødde, flassa og dekka begge knærne totalt. Sært han ikke merka det før etterpå, det var blod over hele teppet. Han presterte å sparke meg i trynet en gang, jeg fikk tåa hans i øyet og fikk en rift rett ved pupillen pga ene tåneglen hans. Begynte å blø og greier. Jeg måtte bruke briller og øyedråper i 2 uker".

Negler

Tånegler
"Jeg har et 15-20 cm langt arr ned etter leggen etter en eks med lange tånegler. Han hadde ikke skamvett nok til å bli flau engang etter å ha skavet av meg "halve" leggen. Jeg silblødde og han plukket huden min fra stortåneglen".

På pencilinkur...
"Har en venn og vi hadde spontan sex for en tid tilbake. Problemet var at jeg gikk på pencilin og da vet jeg at magen blir litt kronglete for å si det sånn. Vi hadde oss og det gikk så det suste for meg. Ikke før etterpå merka jeg at jeg rett og slett hadde skiti meg ut, mildt sagt pinlig siden vi ikke kjenner hverandre så godt ennå. Han sa aldri noe selv om det stanka fælt, uff, og overmadrassen havna i søpla. Fremdeles har vi kos men neste gang jeg går på pencilin skal jeg holde meg laaaangt unna mannfolk hehe...".

Dobbel dose
"Jeg måtte bli eskortert på apoteket og få sånn øyeskyllingsgreier etter å ha blitt truffet i begge øynene. En sprut i hver, jeg så ikke en dritt på flere timer...".

Manglende finger
"Jeg og typen kom hjem fra byen og skulle ha oss en kjapp en før vi lallet. Han tok meg opp mot en vegg i kjelleren, rett ved siden et bomberom. Etter vi var ferdig og på vei opp, fant jeg plutselig ut at fingertuppen på lillefingern min var vekke! Jeg hadde sikkert stappet fingern i døra og fått den slitt av. Husker null niks, bare at vi rushet til legevakten".

Les mer, og delta selv i diskusjonen her! skade_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning