Sex og griseri i lomma...

Mange har grisete innhold på mobilen sin, men noen nordmenn er verre enn resten!

Publisert Oppdatert
En ny, nasjonal undersøkelse gjennomført av mobilselskapet Chess og analysebyrået InFact, viser at flere nordmenn over hele landet går rundt med dristig mobilinnhold. Likevel er det étt område i Norge som utmerker seg.

Bildelystne sørlendinger

Det viser seg nemlig at sørlendingene går rundt med grisebilder i lomma mens vestlendinger og osloværinger har pikante tekstmeldinger.

Les også: vellykket nettdate

Les også: Sextips fra terapeutenNesten én av ti sørlendinger har hva de kaller pikante bilder på telefonen, mens enda flere folk i Oslo og på Vestlandet har pikante tekstmeldinger lagret. I tillegg sier over ti prosent sørlendinger at de har både bilder og meldinger, noe som gjør at til sammen over én av fem i Sør-Norge beveger seg rundt med dristig mobilinnhold i lomma.

Nå sier markedsdirektøren i Chess, Jarle Alvær, at folk må bli flinkere til å ta forholdsregler. Han mener det er lett for at det private mobilinnholdet havner i feil hender.

- Folk må ta nødvendige forholdsregler, ikke glem at en mobiltelefon lett kan glemmes igjen eller mistes, sier Alvær i en pressemelding.

Les også: Kyss deg lykkelig

Les også: Ekspertens sminketips

Les også: IKKE gjør denne fyllaglippenAlvær påpeker at det er Østlandet for øvrig som er flinkest til å holde slikt innhold unna mobilen. Her har under halvparten så mange som sørlendingene slikt innhold liggende på mobilen.

- Det er nok enkelt å tenke at det ikke er så farlig, men jeg tror omtrent alle har opplevd å miste eller glemme igjen mobilen et sted.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning