Sex med ny vri

De tradisjonelle sexstillingene får nytt liv med disse enkle triksene!

Publisert Oppdatert
De tradisjonelle sexstillingene kan lett bli kjedelige, men det skal faktisk ikke så mye til for å gjøre de gamle posisjonene spennende igjen. Vil du vite hvordan? Les videre!

Nettstedet askmen.com har nemlig kommet med en rekke forslag til hvordan du med få enkle grep får fart på de klassiske posisjonene. Du trenger ikke å ha kropp som en turner, eller være særlig akrobatisk i senga for å få det til heller. Ønsker å du gjøre et forsøk, sjekk ut disse stillingene:

Deg på toppen
Denne posisjonen kan være interessant nok i seg selv, spesielt for mannen som kan ligge på ryggen og ta imot, samtidig som han kan nyte synet av deg oppå seg. Ønsker du derimot å sprite opp denne stillingen, kan dere ta i bruk en vanlig kjøkkenstol. La kjæresten sette seg godt til rette, før du smyger deg opp på fanget hans, med ansiktene mot hverandre. Når du setter føttene på gulvet får du mulighet til å rotere hoftene og massere klitoris mot han, samtidig som han har god tilgang til puppene dine.

Bakfra
Ønsker du å tilføye noe ekstra til denne stillingen, kan du be han løfte den ene foten din, og holde den fast mens han støter. Dette fører til en dypere penetrasjon.

Misjonæren
Denne gode gamle posisjonen kan få nytt liv med noe som en enkelt pute. Legg deg på ryggen, og legg en fast pute under korsryggen. Spre føttene, og la de ligge flatt på madrassen. Penetrasjon fra denne vinkelen vil bli dypere, samtidig som det er større mulighet for klitorisstimulering.

I skje
Denne stillingen kan raskt bli en favoritt, da den er både intim og litt frekk samtidig. Ligg med ryggen mot han som vanlig, men spre føttene, og legg den øverste over hans. På denne måten åpner du deg opp for han, og han får fri tilgang til både bryst og klitoris.

Stående
Ta i bruk et bord, en benk eller en sofa, len deg over, og la han ta kontroll. Be han rotere hoftene samtidig som han penetrerer deg.

69 (+1)
Oralsex i 69-stillingen kan være spennende, men enda bedre om man tilføyer fingre og kanskje sexleketøy. I stedet for å ligge over/under hverandre, kan dere ligge på siden. Dette gjør det lettere å manøvrere leketøyene.

Kilde: askmen.com sex_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning