Sex med ny type

Hvordan unngår dere pinlig stemning? Tipsene får du her!

Publisert Oppdatert
Du har møtt den perfekte mann, dere har kanskje vært på date flere ganger, kysset til dere fikk såre lepper, og det har vært like før dere har hoppet til køys sammen flere ganger. Så er det store øyeblikket endelig her¿!

Problemet er bare at dere ikke kjenner hverandre særlig godt på den måten enda, så hvordan kan dere nyte hverandre uten å stresse og rote den gode stunden til?

Regel nummer 1: Ikke forhaste dere

Det er liten tvil om at dere har veldig lyst på hverandre, så lyst at det kan være fristende å droppe forspillet og rive av hverandre klærne. Men, det er en dum nybegynnerfeil! Sexekspert og forfatter Jamye Waxman sier til Ivillage.com at man bør bruke god tid når man har sex med noen andre for første gang.

- Målet bør være å finne ut av hva som funker og ikke funker for den andre personen. På den måten kan dere tilfredstille hverandre fra første stund. Hold derfor forspillet rolig og dampende sexy så lenge dere klarer!

Regel nummer 2: Godta pinlige øyeblikk

Selvsagt er det fint å unngå, samtidig er det neste ikke til å unngå at det vil føles litt pinlig i starten.

Les også: Møtt drømmemannen?

Les også: Lyst på en date?- Å være med noen nye i sengen er stressende fordi man er bekymret for om man gjør ting "riktig". Om du ikke aksepterer de naturlige "tabbene" som garantert vil skje, vil det faktisk bli enda verre, sier sexeksperten.

Tabber er lettere å godta dersom dere har det morsomt sammen og ler av dem, smiler til hverandre og registrerer at begge to er litt nervøse. Tenk - dere er jo sammen om det!

Regel nummer 3: Si noe fint

At menn kun er opptatt av sin egen nytelse er intet mindre enn en stor myte. Faktisk er de fleste menn mest opptatt av at kvinnen blir tilfredsstilt i sengen.

- De fleste menn tenner på at kvinnene har det bra i sengen. Derfor bør du ikke være redd for å rettlede ham litt. Ikke vær redd for å lage lyder og vise at du koser deg.

Regel nummer 4: Unngå voldsom akrobatikk

Kanskje du har veldig lyst å prøve et par ville sexstillinger og vise ham hvordan dere kan sette i gang, men første gangen dere er sammen slik, er det best og tryggest å unngå akkurat dette.

Les også: Romantisk sex

Les også: Trygg munnsex

Les også: Vis dette til kjæresten din- Det er ikke så lurt å eksperimentere med en komplisert stilling eller prøve noen vanskelige øvelser første kvelden. Sjansen er nemlig stor for at dere vil bli frustrerte om det ikke fungerer. I tillegg kjenner dere ikke hverandres bevegelser og vaner, og det er mulig at dere rett og slett krasjer med hverandre, sier eksperten.

Hold dere derfor til kjente stillinger i begynnelsen, det enkle er ofte det beste. Om dere ønsker å sprite opp stemningen, kan du for eksempel ta på deg selv mens han ser på deg. Du får nytelse, og han vil bli garantert bli opphisset!

Kilde: Ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning