Sex i det fri!

Nå er det hett nok til å kose seg naken sammen utendørs. Vi har spurt sexpiratoren om tips!

Publisert Oppdatert
Utendørs nakenkos er en sexy og morsom fantasi for mange. Hva er det egentlig med sex i det fri som frister oss så voldsomt?

Truseløs utendørs

Sexpirator og redaktør for nettmagasinet Cpunktet.no! ,Cecilie Kjensli, mener at forandring fryder;

- Sex på usikre steder, altså der det er en fare for å bli oppdaget, gir også et visst kick. Pulingsen blir mer humoristisk og knisende og gir en slags utvida rampete følelse av å gå på epleslang, mener sexpiratoren.

Den frittalende Kjensli synes at det å være halvnaken, enten man er truseløs under kjolen eller har buksa nede på knærne, gir en kul følelse sammen med faren for å bli oppdaget.

- Og skulle det siste skje, så er det jo ikke noen krise, men faktisk litt gøy, sier Kjensli til Kvinneguiden.

Det er spennende og annerledes å ha sex utendørs, men det er også tross alt ulovlig å ha sex på offentlig sted. Så har du og din kjære tenk å legge hyrdestunden ute i det fri, er det viktig å ta noen forhåndsregler som for eksempel å finne et godt skjulested! Men, spontaniteten er gjerne halve moroa og Kjensli synes ikke det er så viktig hvor man har sex.

- Det er egentlig ikke så viktig hvor man knuller. Bare at man gjør det, og gjør det jevnlig. Det er bra for kroppen, sjela og forholdet, sier hun.

Cecilies tips

  • Det er ikke sikkert at alle andre syns kjæresten din, eller den du er ute på tur med, er like deilig som du synes, så man trenger ikke legge seg for tett innpå folk når man holder på.

  • Finn heller en plass hvor dere kan være alene, og ikke få noia om noen lusker i buskene. Det i seg selv kan være ganske kult.

  • Ingen par er vel så blanke at de ikke klarer å finne på noe sprell ute? Om man setter litt av fantasiene ut i livet, kommer man langt, og dere kan godt bare starte med en liten kveldstur i skumringen.



Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning