Sex i det fri

Av og til klarer man bare ikke å vente til man kommer hjem!

Publisert Oppdatert
Man skal jo helst prøve å holde seg til man er innen privat sfære, men når solen steiker, sommerkveldene blir lange og man er i det amorøse hjørnet, kan hva som helst skje utendørs.

- Ikke vær til sjenanse for andre

Faktisk kan en frekk tur i skogen gjøre underverker for parforholdet, skriver danske Ekstrabladet.dk. Det er samtidig helt nødvendig å finne et diskret sted så dere ikke blir avbrutt av en familie på skogtur. Siden det er ulovlig å ha sex utendørs i Norge, risikerer man faktisk å få bot på 6000 kroner;

Les også: Sex i det fri

Les også: Forvirret eller forelsket

Les også: De rareste sexstedene- Hvis noen velger å hygge seg i Frognerparken, på Karl Johan eller på lignende steder, vil politiet gripe inn, og paret vil normalt få en bot på rundt 6000 kroner. Men det er nesten utenkelig at politiet griper inn hvis vi oppdager et par har sex på en lysning i skogen, eller på en folketom strand, sier politiadvokat Kai Spurkland ved Oslo Politidistrikt til Det Nye.

Sex på offentlig sted er i utgangspunktet forbudt etter straffeloven, men det er sjelden politiet avbryter et par som ikke er til sjenanse for andre.

- Hvis politiet kommer over et par som har sex på et mer synlig sted enn de selv er klar over, vil politiet sannsynligvis bare gjøre dem oppmerksomme på det og be dem flytte seg, sier politiadvokaten til nettsiden.

Dra til Danmark

I Norge er altså boten ganske høy, men det er ikke så galt som i enkelte andre europeiske land hvor du faktisk risikerer fengselsstraff, i verste fall sju år i Romania. I Italia risikerer du opp til to års fengsel, i Kroatia 30 dagers fengsel, i Tyrkia to måneders fengsel, i Egypt tre års fengsel, i Frankrike opp til ett års fengsel og i Danmark opp til fire års fengsel.

I sistnevnte land, Danmark, er det likevel lov å ha sex utendørs så lenge det ikke foregår på et offentlig sted hvor andre mennesker tydelig kan se dere. Da trer, i følge dansk lov, paragraf 232 om "blufærdighedskrænkelse" i kraft.

I tillegg inkluderer loven at man må fjerne kondomer, flasker og andre "rekvisitter" etter akten, da det er ulovlig å kaste søppel i naturen.

sex-sted2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning