Sex for late dager

Det er ikke alltid vi orker mye akrobatikk, men det er ikke ensbetydende med dårlig sex!

Publisert Oppdatert
Sex er en perfekt treningsform som du kan dele med kjæresten din, samtidig som det gir masse nytelse til begge to! Men av og til har vi lyst på nytelsen uten altfor mye aktivitet, da passer følgende stillinger:

Stjernesex

Dere ligger begge på sengen med hodene i hver deres ende av sengen. Sakse sammen bena deres slik at han kan penetrere deg mens dere holder hverandre i hendene for kraft og fart.

Denne teknikken er perfekt hvis du er sliten og litt uopplagt, og hvis inn og ut-bevegelsen i seg selv er ikke nok til å tilfredstille deg. Stillingen skaper et trykk på klitoris, og hvis du skubber hoftene dine mot trykket, kan dere begge vugge dere frem og tilbake og kjenne stimulansen. Underveis er det også mulig å bevege dere slik at vinkelen blir bedre, penetreringen mer kraftig og han kan også treffe g-punktet

Misjonæren

Misjonærstillingen er ofte undervurdert! Det er nemlig en særs behagelig stilling både for ham og henne. Er dere slitne, kan dere prøve en ny teknikk, nemlig å 'vugge' frem og tilbake istedenfor at han kommer ut og inn i deg.

På denne måten stimulerer han klitoris og samtidig trenger ingen av dere å jobbe så hardt.. Vel verdt forsøket!

Misjonær med vri

Han kan også ligge oppå deg mens du slapper av og tar livet med ro - og likevel ha actionfylt sex! Det du kan gjøre, er å løfte føttene dine oppå skuldrene hans mens han ligger litt oppreist oppå deg. Dere vil begge merke dyp penetrering, og han kan styre farten som han ønsker.

Doggy bakfra

En velkjent stilling som mange par elsker, han får skikkelig godt tak og muligheten til å penetrere deg dypt, hardt og med god fart om dere ønsker det.

Dessuten trenger ikke du gjøre så voldsomt mye annet enn å stå foran han på alle fire med rumpen i været. En fin stilling hvis du ikke er lysten på å gjøre så altfor mye..

Liggende bakfra

Bakfra-akten kan du også gjøre mye mer intim, romantisk og ikke minst avslappende ved at du ligger deg ned på magen istedenfor å stå på alle fire.

Han legger seg på magen oppå deg mens han kommer inni deg. Ikke så lett å få i gang så stor fart, men en veldig god kosestilling.

Skjestilling

En annen deilig kosestilling er å ligge sammen i skje. Du ligger på siden mens han ligger bak deg og holder rundt deg. Nå kan han kose med brystene dine, kysse halsen din og kose ømt og forsiktig med deg mens han kommer inni deg bakfra.

Kilder: seductioninsider.com, ivillage.com sex9-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning