Sex + romantikk = suksess

En kjappis er vel og bra det, men av og til kan det være lurt å sette av litt ekstra tid!

Publisert Oppdatert
Sex er ofte best når det skjer spontant. Men i hverdagen kan nærmest bli et ork å kjenne på denne spontaniteten som plutselig kan føles mer og mer som en plikt.

Nå er det endelig helg igjen, kanskje er det på tide å sette av litt romantisk tid til hverandre og blande sammen lyst og gode følelser?

En date for dere to

Når dere har vært sammen en lang stund, kan det føles som om magien forsvinner litt. Når dette skjer blir prioriteringene annerledes og jobb og forpliktelser får plutselig mye større plass i livet ditt enn kjærligheten. Da er det viktig å være oppmerksom! Dere bør finne en måte å balansere sex og romantikk slik at dere kan fortsette å nyte hverandre, både fysisk og psykisk.

Hvorfor ikke holde fredagen eller en annen dag i uken hellig bare for dere to? Dra gjerne på date utenfor hjemmet, kjøp blomster, lag god mat, danse sammen, vær ærlige og åpne mot hverandre, nyt hverandres selskap, vis nye sider av hverandre - vie oppmerksomhet til hverandre!

Tid med venner

Selv om dere er kjærester, samboere eller gift; det er superviktig å ha hvert deres liv og bruke tid sammen med vennene deres på hver deres kant!

Når dere får litt tid for dere selv og endelig møtes igjen, får følelsene og den fysiske tiltrekningen en oppsving fordi dere har fokusert på andre en stund. Nå kan dere ta all energien dere har samlet opp og dele denne dere to imellom!

Feriesex

Det er fantastisk med ferie og fri! Endelig kan dere slappe av, fylle på med energi, spise god mat og drikke, shoppe, nyte været og ikke minst hverandre. Bruk tid sammen og nyt noen glass vin, ta dere en tur sammen og gjør noe dere ikke pleier å gjøre! Dere trenger ikke dra så langt bort, stikk til skøytehallen, klatre sammen, dra på museum eller kos dere i parken!

Når dere kommer hjem, vil sexen føles bedre fordi dere har pleiet forholdet deres hele dagen med latter og positivitet.

Etter krangling..

Krangling er aldri gøy i et forhold, men under kranglingen får dere ut aggresjon og lidenskap om hverandre, vonde følelser og sterke følelser får utløp. Når dere "fyrer hverandre opp" på denne måten, er det nesten som en treningsøkt for kroppen!

Det positive med kranglingen er at sexen etterpå ofte vil føles helt fantastisk, særlig skikkelig skitten, rå sex. Kroppen får nemlig slappe av og slippe seg løs, kvitte seg med anspenthet og riste av seg stress.

Feire dere to

Selv om dere har vært sammen i èn måned eller 10 år - det er lurt å holde på den spesielle dagen og feire den sammen. Det trenger ikke være så voldsomt mye dere gjør for hverandre, et lite kort eller en lapp kan være nok. Det er rett og slett bare fint å feire hverandre slik at dere holder romantikken levende.

Vil du slå litt på stortromma kan du servere frokost på sengen, dra bort en helg sammen, en tur på byen, på kino eller lignende. Jo mer romantisk dere er mot hverandre, jo bedre blir sexlivet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning