Pjusk etter bruddet?

Ta vare på utseendet ditt selv om du sliter med kjærlighetssorg.

Publisert Oppdatert
I løpet av et langvarig forhold er det ikke sikkert at du var den som løp hyppigst på tredemølla, eller tok hårklippen på alvor. Nå som bruddet er et faktum, er kanskje selvfølelsen på bunn og du kan trenge litt oppmuntring og selvtillitsboost.

Her er noen lettvinte måter å ta vare på seg selv etter bruddet:

Steg 1: Huden
Huden er kroppens største organ. Sørg for å få i deg sunn mat og drikke, det er det viktigste du gjør for huden din. Lag ditt eget lille spa på badet der du smører deg inn med en god bodyskrubb, avslutt med en deilig bodylotion.

Steg 2: Håret
Velg deg ut en hårfrisyre du synes er fin, og få frisøren til å klippe slik du vil. Det er ofte lett å velge en hårsveis som du vet din kjære liker når du er i et forhold. Glem hva han likte, det er jo du selv som skal være fornøyd? En fin klipp er en god start på å få tilbake selvfølelsen.

Steg 3: Manikyr og pedikyr
Ta deg tid til å pleie hender og føtter. Disse detaljene viser også omverdenen at du tar deg tid til å ta vare på deg selv.

Steg 4: Rett antrekk
Bruk litt ekstra denne tiden til å kjøpe stilige antrekk som får deg til å føle deg bra. Be gjerne om hjelp i butikkene hvis du er usikker!

Steg 5: Tren
Forsøk å trene daglig. Det får kroppen din til å se bra ut, du får redusert stress og du sover bedre om natten.

Tips:
  • Eksperimenter med forskjellige stiler. Oppsøk gjerne en stylist for å få tips og råd både i forhold til sminke og hår. Alternativt kan en venninne med god motesans sannsynligvis komme med mange gode råd!
  • Hvis du har dårlig råd, er det mye du kan gjøre som ikke koster penger. Sett opp håret på en ny måte, eller ta et dypdykk i klesskapet for å finne klær du kan kombinere på en ny måte.
  • Ved å ta vare på utseendet øker du sjansen for å føle deg bra. Og når du føler deg bra øker sannsynligheten for å møte en ny!
  • Kilde: ehow.com
bra_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning