Over eksen fort som f...

Nå er det jammen nok, kom deg over eksen en gang for alle! Her får du tipsene.

Publisert Oppdatert
I filmen Eat, Pray, Love går karakteren Elizabeth Gilbert (spilt av Julia Roberts ) dramatisk til verks for å komme over ekskjæresten sin. Men, du trenger ikke reise til India for å komme deg videre, du kan for eksempel prøve disse triksene:

Makeover

Har du blitt dumpet av kjæresten din gjennom mange år? Da kan det hjelpe å riste litt liv i egen tilværelse. Bestill for eksempel en time hos favorittfrisøren din, be henne farge håret ditt sexy blondt eller mystisk mørkt. Om du får en hårboost kan det hjelpe på humøret og selvtilliten din.

Sexy klær og sminke

Å sitte hjemme og gråte, spise junkfood og føle deg dårlig, gjør ingenting for humøret ditt. Unn deg en en shopperunde der du fornyer deg fra topp til tå. Frisk opp makeupbagen din med ny sminke og kos deg hjemme mens du prøver på klærne dine og tester ut en ny sminketeknikk.

Les også: Møt drømmemannen slik

Les også: Ødelagt av kjærlighetssorg

Les også: Ferdig med eksen for godtGi deg selv en utfordring

Nå har du endelig tid til å prioritere deg, og bare deg! Hva med å begynne på en ny treningsrutine? Melde deg inn i en dansegruppe og bli med dem å lage et show, få ut sinnet i en boksetime, meld deg inn i en klatreklubb - hva som helst som trigger deg og kan distrahere tankene dine bort fra eksen.

Jentekveld

Invitere dine beste venninner bort på vin og kjeks, og få dem til å overbevise deg om hvorfor du ikke trenger eksen din mer. Lag gjerne en liste! Det kan bli ganske morsomt og du vil garantert føle deg mye bedre når du får le og fjase med vennene dine.

Skriv dagbok

Det kan hjelpe å sette tankene ned på papir. Om du vil lage en blogg, sørg for å passordbeskytte den slik at den ikke er åpen alle, kanskje bare for deg selv, eller for dine nærmeste venner. Når man er så personlig, vil man helst ikke at dette skal smøres ut på nettet.

Kast deg ut i det

Det kan være lurt å kaste seg ut i datinglandskapet igjen med en gang. Får du invitasjoner fra andre menn som du kanskje ikke føler deg tiltrukket av med en gang, kan dette være en fin måte å bli kjent med deg selv på nytt igjen. I tillegg føles det godt å få oppmerksomhet fra andre og bli litt distrahert slik at du slipper å tenke på eksen din hele tiden. Og hvem vet, kanskje du faller for noen du i utgangspunktet ikke trodde var helt din type? Makeover220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning