Orgasme-stillinger!

Her er stillingene som får deg til å skrike av fryd!

Publisert Oppdatert
Lurer du ofte på hvorfor det er vanlig for kvinner å ikke få orgasme under samleie? Eller har du kanskje fått orgasme uten at du helt skjønner hvordan og hvorfor det skjedde?

Klitorisens hemmelighet

Vil du ha orgasme, er det klitorisen som først og fremst må få det den vil ha. De fleste kvinner som får orgasme under samleie oppnår klimaks fordi klitoris også stimuleres, og ikke av penetreringen alene.

- Enten kan man stimulere klitoris selv, noe som er det enkleste, eller via en vibrator eller mannens fingre og tunge. Hvis man bare blir penetrert, er det straks veldig få damer som oppnår orgasme. Dette fordi vagina i seg selv ikke er så sensitiv som klitoris, forklarer sexpirator og redaktør av nettstedet Cpunktet.no, Cecilie Kjensli.

Hun mener også at kvinner bør bidra ganske aktivt under samleie for å få orgasme, og om man ikke orker dette på en lat dag, er det også greit å bare kose med kjæresten - uten å selv få orgasme.

- Det er altså ganske vanlig at kvinner som kan få orgasme ikke får det hver gang, sier Kjensli til Kvinneguiden.

Selv om mange jenter aldri får orgasme med kjæresten sin er det en del som får det til på egen hånd. Kjensli mener at det slett ikke er noe nederlag at man må bidra selv:

- Får du orgasme alene, vet du jo hva som skal til. Man kan stimulere hverandre og ha masse digg sex på andre måter hvor orgasmen blir ganske ukomplisert. Men det aller beste er at du tar ansvar for din egen klitoris, så trenger ikke gutta å stresse over at de ikke helt har teken på den, for det har jo du, sier Kjensli.

De beste stillingeneNettstedet Coolnurse.com skriver at for at kvinnen skal oppnå orgasme må mannen treffe enten klitoris, g-punktet eller begge deler. Her har penisdybde, vinkel og stimuleringsfart mye å si.

Nettstedet tipser deg om tre deilige stillinger som får deg til å svette:

1. Mannen sitter på sengekanten og kvinnen oppå ham mens hun legger bena og armene rundt ham. Deretter beveger kvinnen seg frem og tilbake for å stimulere klitoris og g-punktet.

2. Kvinnen ligger på ryggen og mannen kneler foran henne og penetrerer henne mens han holder bena hennes oppe for å komme skikkelig til. Klitoris blir stimulert og penisen kommer dypt.

3. Kvinnen ligger på ryggen med en pute under rompa mens mannen kneler eller ligger øverst og presser lårene hennes hardt mot hennes bryst. Kvinnen føles trangere og penisen kommer dypere samt at det tillater hardere penetrering.

Cecilies tips
  • Vi jenter kan få orgasme omtrent i hvilken som helst stilling så fremt klitoris blir massert, enten det handler om tunge, fingre, vibratoren eller andre hjelpemidler.
  • Gjør det samme når du ligger med kjæresten, som når du onanerer. Samtidig er det ikke så viktig at det skal gå for deg når han er inne i deg.
  • For å få orgasme på en annen måte, må kvinnen enten sitte oppå og gni seg mot mannen mannen, eller være i en slik posisjon at dette skjer.
  • Få flere sextips på Cpunktet.no!sex2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning