Orgasme før daten!

- Avslappa folk er tiltrekkende. Orgasme før daten er å anbefale, mener Cecilie Kjensli.

Publisert Oppdatert
Dersom du drømmer om en lekker date, kan det være lurt med et par tips før du setter i gang jakten.

Sexpirator og redaktør for nettstedet Cpunktet.no, Cecilie Kjensli, har svarene!

Spander

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!

- Jeg tenker ikke på drinker, selv om det og kan være hyggelig, men by heller på deg sjøl uten å virke selvopptatt. Snobberi og selvhøytydelighet er ikke spesielt sjarmerende, sier hun.

Vær deg sjæl

En klisjé ja, men.. Du er sikkert bra nok i massevis, og prøver du å framstå som noe annet enn den du er så blir du på et eller annet tidspunkt avslørt, eller du vil iallfall fremstå som falsk.

Vis guts

Selvsikkerhet er sexy og møter du noen du blir nysgjerrig på enten det er på byen eller i butikken, så inviter på en kaffe eller hva det måtte være. Satser du ikke så vinner du ikke, og hva har du egentlig å tape?

Rett på sak

Direkte og åpne mennesker er befriende å være sammen med, for da slipper man å lure på hva den andre egentlig mener og tenker. Dette kan sikkert virke vanskelig for enkelte, men prøv det motsatte for en gangs skyld hvis det vante ikke funker.

Solosex

Avslappa folk er tiltrekkende og behagelige å være sammen med, og det beste trikset for å senke skuldrene og for å få renset opp i et stressa topplokk, er orgasmer. Solosex et par ganger i uka, eller før du for eksempel skal ut å treffe folk, får fram glimtet i øyet. Dessuten er det jo kjempedeilig!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning