- Onani er ingen skam!

Alene hjemme i helgen? Fortvil ikke, her har du kosetipsene!

Publisert Oppdatert
Få flere onanitips fra Cecilie Kjensli her

Du trenger ikke en beiler til å gjøre deg fornøyd, du kommer langt på egenhånd..

Vi har spurt Cecilie Kjensli, sexpirator og redaktør for sex og samliv-magasinet Cpunktet.no og innehaver av sexbutikken CecilieKjensli.com, om onanitips!

Lås døra!

- Onani, eller solosex som vi også kan kalle det, regnes liksom ikke for å være ordentlig sex, men er ofte den beste og mest avslappa måten vi jenter kan få orgasme på. Vi er helt uforstyrra og har bare oss selv å tenke på, og i de magiske øyeblikkene kan vi skape de sterkeste og lengste orgasmene selv. Om du igjen klarer å overføre denne måten å ha sex på når du er sammen med en kjæreste, er du på god vei til å få et veldig godt sexliv, forteller Kjensli.

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!

Hun mener at vi onanerer fordi det er deilig, men at mange jenter dessverre har en innebygd skam over å tilfredstille seg selv.

- Men vi må ta på kjønnet vårt for å oppnå velbehag og orgasme, så det er ikke flaut, det er deilig! Jo mer du onanerer, og dess mer du vet hvordan kroppen din virker, jo større sannsynlighet er det for at du får et vellykka sexliv med en kjæreste eller hvem det nå enn måtte være du ligger med, sier Kjensli.

Hun mener at du kjenner kroppen din best selv, og at du vet innerst inne hva som skal til.

- Orgasmene dine er ditt ansvar, husk på at onani er verken skamfullt eller flaut. Det er deilig. Er du alene hjemme og kjenner at det kribler, så ta av deg tøyet og hopp opp i senga, ta deg en dusj eller legg deg på sofaen. Finn noe å kåte deg ekstra opp på som en erotisk novelle eller en småsnuskete film. Har du ikke det? Så gjør et par søk på nett, eller bestill noe i en nettbutikk så dette kan være din lille hemmelighet, foreslår Kjensli.

Men det viktigste for at din lille, private hyrdestund skal bli en suksess, er at du vet at du ikke blir forstyrret, eller tatt på fersken.

- Lås døra! Jeg vet om en jente som onanerte i kollektiv med hodetelefoner, som ikke oppdaget at en venn kom inn i rommet før det er for sent. Sånt føles flaut selv om alle gjør det. Det er ikke dermed sagt at vi ønsker tilskuere. Det er også viktig å slippe tanken om at man gjør noe snuskete, eller at det er en stusselig syssel. Tenk heller på hvor deilig det kjennes, og hvor godt det gjør kroppen. Gode orgasmer restarter oss på en måte, akkurat som en pc som har hengt seg opp, mener Kjensli.

Deilige solotips

Her får du noen onanitips av sexpiratoren:

  • Stikk hånda i buksen, legg den ene hånda på brystet, og tenk på noen du syns er deilig. Er det en du kjenner, eller en filmstjerne, eller kanskje det står to fremmede på døra som kommer på besøk?
  • Jenter har forskjellige måter å onanere på, men en sikker vinner er å massere klitoris,g jerne i sirkler med to fingre, og behold hudfolden i mellom.
  • Glidemiddel kan også anbefales hvis du syns det blir for tørt.
  • Mange jenter trenger etterhvert mer styrke for å komme over orgasmekneika, og syns det blir slitsomt å bare bruke fingrene, og her kommer en god vibrator inn som en deilig medhjelper. De kommer i mange varianter, fasonger, størrelser og farger.
  • Personlig liker jeg å ha litt å velge i mellom, alt etter hvilken jobb som skal gjøres. Noen ganger vil jeg bare frese ut en orgasme, en vibrator er også super når du har sex med noen og orgasmen ligger og ulmer men liksom ikke er helt klar for å komme ut. Klem den mot klitoris og kjenn orgasmebølgen slå i mot deg. Det er også digg å trikse mellom å gi klitoris og G-punktet massasje. Hiss opp klitoris, og vipp vibratoren inn mot G-punktet. Gå fram og tilbake mellom disse stedene til du blir sprø av nytelse og du bare må komme.
  • Få flere onanitips fra Cecilie Kjensli her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning