Onanering for en god sak

Danskene trår til på kreative måter for å samle inn penger til AIDS-saken..

Sist oppdatert
Lengde, utholdenhet og flest antall orgasmer er blant kriteriene når det avholdes onani-maraton i Danmark til helgen!

Lang sprut

På lørdag er det andre året på rad at konkurransen Masturbate-a-thon avholdes i Ishøj utenfor Købenahvn, skriver den danske nettavisen ekstrabladet.dk. Nytt i år er at det nå er mulig for onanerende dansker å sette rekord i blant annet utholdenhet og flest antall orgasmer. Det konkurreres også i hvor langt man kan sprute, og i tillegg er det satt opp blink som man kan prøve å treffe med spruten!

Kontrollører

Det er derimot vanskelig å sjekke hvem av kvinnene i konkurransen som faker og hvem som virkelig får orgasme. Forrige år ble det rapportert om en kvinne ved navn Pernille som skal ha oppnådd 94 orgasmer under konkurransen.

- Vi har kontrollører i hvert rom hvor det onaneres, og når det gjelder Pernille er hun svært unik i sin evne til å komme igjen og igjen, men man kan ikke utelukke at hun har jukset underveis, sier seksualveileder og arrangør Pia Struck til ekstrabladet.dk.

Kjemper mot AIDS

- Å slå rekorden er selvsagt morsomt, men først og fremst handler det om å være med og ha en fin dag sammen. Man er like velkommen enten om man vil trivselsonanere eller gå hardt inn for å få flest mulig orgasmer, sier Struck.

Onanistene betaler 400 kroner for å delta, og pengene går til Sex&Samfund og Aids Fondet som kjemper for seksuell trivsel og seksuelle rettigheter, skriver ekstrabladet.dk.

Denne saken ble første gang publisert 28/05 2009, og sist oppdatert 01/05 2017.

Les også