Når venninnene ikke liker kjæresten din

Når skal du høre på dem?

Publisert Oppdatert
Du har fått ny kjæreste, og svever selv på skyer. Du synes dere er en perfekt match, og kan liksom ikke forstå at vennene dine ikke synes det samme. Du blir møtt med utsagn som "han er ikke riktig for deg", eller "du er så annerledes når du er sammen med han"¿

Les også: Over eksen fort som f...

Les også: Før samboerskapet

Les også: Uvanene vi hater


Det kan være at de kun tenker på ditt beste, og fanger opp signaler som du som nyforelsket lukker øynene for. Det kan også være at bestevenninnene, bevisst eller ubevisst, ikke ønsker å "miste" deg til en person de ikke opplever særlig god kjemi med - eller er villig til å bli kjent med.

Her er en liste med pekepinner på når du skal ta til deg venners bekymring, og når det er på tide å be dem passe sine egne saker:

1. Se an tidligere episoder
Er venninnen en person som nærmest får nervøst utslett av å gjøre noe galt eller fortelle en løgn, bør du anta at hun snakker sant også denne gangen. Hvis hun sier at hun har hørt at han snakker nedsettende om deg eller flørter med andre kvinner når du ikke er tilstede, børc du ta dette på alvor.

2. Det er en sannhet i det de sier
De sier at du ikke oppfører deg helt som deg selv når dere er sammen, og du innser at de har et poeng. Han gjør deg faktisk nervøs, og ikke slik som man gjerne blir når man er sjenert og nyforelsket. Du velger heller å være stille, fordi du oppfatter at han synes det du snakker om ofte er dumt eller kjedelig.

3. Du slutter med hobbyer
Når man får kjæreste betyr det ofte at man må omprioritere litt. Det er derfor normalt at man kanskje ikke har anledning til å henge like mye med vennene som før, men en god kjæreste krever aldri at du slutter med hobbyer. Såfremt dette ikke er tilfelle, kan du trygt fortelle venner at dette er ditt valg.

4. Du endrer meninger
Plutselig endrer du meninger og standpunkt på alt fra krigen i Irak til hva slags sko du liker. Det er sjeldent et positivt tegn at du ser deg behov i å endre deg for å passe sammen med den nye kjæresten.

5. Han er ditt eneste sosiale liv
Det er én ting å trekke seg litt unna venner i den stormende rosenrøde forelskelsen, noe helt annet er det når du velger vekk tidligere gode venner fordi han ikke liker dem. Til slutt kan du ende opp ensom og uten venner, og kun ha en kontrollerende kjæreste å støtte deg til.

Kilde: Sheknows.com lytt_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning