Når han slår opp

Slik vil vi ikke bli dumpet!

Publisert Oppdatert
Etter romantiske dater, drømmen om en felles fremtid og kirkeklokker i det fjerne er det unektelig vondt når det blir slutt. Men vondt kan gjøres verre, og her er listen over metodene vi helst ikke vil oppleve. Vis til potensielle partnere, så er han forberedt!

Under påvirkning av "Kong Alkohol":
Ting virker kanskje som en lur idé når ølbrillene kommer på, og hemningene kastes raskere enn du rekker å si "bånnski". Men det er uansett lurt å droppe et brudd i fylla, både fordi snøvling, fnising, grining, spying og hukommelsestap ikke hører hjemme når man slår opp med en person som tross alt har betydd noe. Måten han slår opp på sier litt om det forholdet man hadde, og man vil heller huske han som en fin fyr, enn dusten som bokstavelig talt gulpet opp de sure ordene...

Bruk av klisjeer:
"Det er ikke deg, det er meg..." Det blir for latterlig! Hvis han slår opp, så er det virkelig fordi han ikke ønsker å være sammen med deg, og det er derfor ting med deg han ikke liker så godt. Og vi er heller ikke så keen på frasen "la oss være venner". Hva er verre enn å bli avspist med venne-kortet når du i mascaradryppende gråt ser drømmeprinsen seile inn i solnedgangen med enn annen dame? Da er det heller bedre å få tid til å slikke sårene, og eventuelt komme tilbake til vennegreia når ting føles bedre.

Via moderne teknologi:
Selv om mail, MSN, Facebook, og mobil er praktiske hjelpemidler i en moderne hverdag, er det allikevel ansett som feigt å slå opp på andre måter enn ansikt til ansikt! En kjip melding på Facebook etter tre år sammen duger ikke...

Midt i en date:
Det er definitivt en dårlig idé å invitere kjæresten sin ut på en date av typen middag, vin og kino for så å plutselig slå opp. Det vil føles unektelig lik et kalkulert bakholdsangrep når man aner fred og ingen fare, og blir overrumplet midt i et middagsjafs. Vi ønsker heller at mannen spiller med åpne kort, og forteller at han vil møtes for å diskutere forholdet, ikke for å se den nyeste actionfilmen på kino.

Etter store fellesinvesteringer:
Å gå hvert til sitt når man er gift vil alltid være vanskelig, men det er ikke så altfor greit å slå opp like etter at man nettopp har flyttet sammen, kjøpt en bil, skaffet en valp eller pusset opp huset heller. Å investere tid og penger på slike milepæler er å investere i selve forholdet. Det vil derfor komme som et sjokk hvis en av partene er med på dette, for så å slå opp uka etterpå.

Man antar at det er slutt:
Er mannen vag når han sier at han ikke synes forholdet fungerer, er det ikke sikkert du skjønner at det er brudd han har i sikte! Klar tale foretrekkes derfor, så man ikke må tolke eller anta selv hvilken vei det går!

Krangle seg til et brudd:
Å starte en krangel for å få i gang et brudd er en av de verste måtene å slå opp på. Å avslutte et forhold etter en intetsigende diskusjon om hvorvidt Sex- og singelliv er bedre enn Sopranos er ikke bare forvirrende, men gjør at han fremstår som en anelse småsprø i tillegg.

I full offentlighet:
Å slå opp på åpen gate har aldri, og kommer aldri til å bli, en lur måte å dumpe noen på. Enten man begynner å grine eller rope høylytt foregår dette best i den private sfære under fire øyne.

Ved utroskap:
Det er en utrolig effektiv måte å bli kvitt en kjæreste på, men så blir han også husket som den utro jævelen som knuste hjertet ditt.

Unngå kjæresten:
Å unngå å svare på telefonen, meldinger, mailer og generell annen henvendelse gjør at vi tar hintet ganske kjapt. Men man blir også sittende igjen med en del unødvendig såre følelser og ubesvarte spørsmål. Igjen er det best å bare si det rett ut!

Kilde: www.askmen.com brudd_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning