Når du vil ha ham naken..

Her er 10 lekre kosetips du kan overraske med!

Publisert Oppdatert
De fleste merker at sexlysten tar seg opp når det er varmt i været. Hvorfor ikke overraske partneren din med noe han sent vil glemme?

Her har du noen hete tips..

Snik deg på ham

Vær litt småfrekk og snik deg på ham bakfra. Stå bak ham og stryk ham rundt hoftene og såvidt over penis. Deretter hvisker du ham i øret og kysser ham i nakken.

Kle deg naken du også

Hvis du virkelig vil tenne ham skal du kle deg naken og la ham få stirre på deg. Du trenger verken gjøre eller si så mye, bare bruk tid på å vise deg frem fullstendig naken..

La han være dyrisk

Gi ham en dyrisk utfordring gjennom stående sex! Du kan for eksempel la ham holde deg opp etter veggen med bena dine krøllet rundt livet hans. Han vil elske å se brystene dine i full bevegelse mens dere er i gang..

Klarte på toppen

En undersøkelse som Cosmopolitan.com har gjennomført, viser at menn helst vil ha kvinnen på topp under sexakten. Fint for kvinnene, som kan styre tempo og bevegelser selv. Samtidig er dette en stilling mange menn klarer å holde seg litt lengre i, noe som kan hjelpe de som har problemer med at de kommer for fort.

Ta en sensuell dusj

La det bli dampende hett mellom dere og ta en sexy dusj sammen. En naken kropp ser enda mer fantastisk ut når den er våt, dessuten kommer man nær hverandre på en annerledes og intim måte. For å sette en ekstra piff på dusjingen kan dere skru av lyset før dere begynner.

Finn et nytt sted

I sommer kan dere boltre dere over alt, men bare pass på så ingen blir forstyrret av å se dere. Hva med et mål om å ha sex hele sommeren UTENFOR soverommet? Bare fantasien setter en stopper. Alternativer er kjøkkenbenken, baderomsvasken, i bilen, i garasjen, i skogen, på svaberget..

Massere rumpen hans

Ta oralsex til et helt nytt nivå ved å massere rumpa hans mens du suger ham. Du dobler gleden ved å synkronisere bevegelsene og samtidig ha kontroll på farten.

Spiselig glede

Bruk mat under akten ved å plukke ut noen sexy godbiter som jordbær, sjokoladesaus , druer, peanøttsmør, honning eller krem, eller lag en miks av alt og smør det utover kroppen hans før du slikker det av ham.

Vær sjef

Si til ham hva du vil at han skal gjøre med deg uten at han får si noe tilbake. Hold rundt en finger eller penisen hans, og hver gang han gjør noe du liker, kan du klemme lett..

Gi ham et show

Det enkle er ofte det beste: Si at du gjerne vil onanere foran han og la ham få nyte synet av deg!

Kilde: Cosmopolitan.com St320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning