Fantasi

Nakendans tenner ham

Det er bare én av menns mange seksuelle fantasier.

NAKENDANS: En av menns flere fantasier.

NAKENDANS: En av menns flere fantasier. Foto: FOTO: Istockphoto.com.

Publisert Oppdatert

Nettsiden Healthy and beloved har laget en liste over ti av menns seksuelle fantasier. Kanskje du kan forføre kjæresten din ved å gjøre noen av disse til virkelighet?

1. Trekant

Kanskje ikke så overraskende, men fortsatt sant. Menn liker tanken på at to kvinner beføler hverandre og at han kan bli med på leken selv.

2. Dele kjæresten

Det er kanskje ikke så mange som er villig til å innrømme det, men ifølge Healthy and beloved blir noen menn tent av å dele partneren sin med andre menn. Her kan det også være at kjæresten ønsker å være vitne til at partneren har samleie med en fremmed mann.

3. Bakparten

Noen menn ønsker ofte å prøve ting som er veldig nektet av kvinner. Å fantasere om analsex er ganske normalt for menn. Det faktum at mange kvinner takker nei til denne formen for sex skal være ekstra pirrende for menn.

4. Eldre kvinner

Menn i alderen 18-25 fantaserer ofte om å ha sex med eldre kvinner. Lærerinner og lekre kvinner i nabolaget skal være ettertraktet av disse mennene.

5. Dominere og bli dominert

Noen menn, og spesielt de som har alfahann-instinktet, elsker å oppføre seg som keisere. De elsker å føle seg sterke. En annen velkjent fantasi er å bli dominert av en kvinne. Å la en kvinne overta all kontrollen i sengen skal visstnok være veldig pirrende for noen menn.

6.Oralsex

Det er ikke et sjokk at menn setter stor pris på oralsex, og de som får det, fantaserer oftere om det. Menn er like giret på å utføre oralsex på kvinnen som han er på å motta det. Det er nytelse for mannen å se kvinnen nyte oralsex.

7.Sex utenfor sengen

Hvis dere kun har sex i sengen, kan en del menn finne dette i kjedeligste laget. De fantaserer nemlig om å ha sex på forskjellige steder i huset. Fra kjøkkenbenken til badekaret, det er mange muligheter hvis man først tenker seg om litt.

8. Publikum

Noen menn fantaserer om å ha sex foran andre mennesker. Bare tanken på at noen titter på den seksuelle akten tenner ham.

9. Utendørs

Det å ha en seksuell opplevelse utenfor hjemmet er pirrende for menn. De fantaserer om å ha sex i en bil, på stranden eller til og med i et offentlig prøverom.

10. Nakendans

En naken kvinnekropp som danser, er som godteri for øynene hans. Det å se formene hennes bevege seg i sakte bevegelser skal tenne mannen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning