Maten som gir god sex

Mye av det vi putter i munnen fungerer som afrodisiak, her er godbitene!

Publisert Oppdatert
Hva med å diske opp med et skikkelig måltid til kjæresten din som oser sex?

Her har du ingrediensene du bør inkludere!

Jordbær

Jordbær er sexy i seg selv, men de inneholder antioksidanter som forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen, noe som gjør deg varmblodig og mer kåt. Tidligere var jordbær kun forbeholdt den korte sesongen midt på sommeren, men nå får man tak i jordbær stort sett hele året. Ikke like gode som de norske, men absolutt verdt å prøve!

Egg

Egg er proppet med vitamin B6 som hjelper kroppen å balansere hormonnivået og takle stress bedre. Så om du føler deg for stresset til å ha sex, skal du spise mer egg. Annen mat som inneholder vitamin B6 er spinat, gulrot, erter, solsikkefrø og fisk.

Steik

Biff og rødt kjøtt kan hjelpe kroppen å produsere hormonet prolactin som setter i gang lystene. Men om du ikke spiser kjøtt, kan du få den samme produksjonen av å spise brun ris, fullkornbrød og grønne bladgrønnsaker samt visse typer ost.

Hvitløk

Selv om ånden din vil lukte litt sterkere, vil hvitløken skyte fart i lystene! Hvitløk bedrer blodsirkulasjonen, særlig i underlivet.

Sjokolade

Ikke bare er det sexy med sjokolade, mørk kakaosjokolade inneholder methylxanthine som trigger og slipper løs dopaminer i kroppen. Det betyr at du blir opphisset og mer lykkelig på samme tid.

Appelsiner

Mat med høyt innhold av vitamin C vil ikke bare styrke deg mot forkjølelse, det hjelper også på sexlysten. Vitamin C gjør at kroppen fylles med hormonet oxytocin som bidrar til lyst.

Ingefær Enten du bruker det i teen eller på sushi, ingefærroten hjelper på forbrenningen din som igjen setter i gang en seksuell energi i kroppen.

Valnøtter

Nøtter er stappfulle av gode fettsyrer som hjelper på sexhormonene i kroppen din. Så bare spis og nyt valnøttene, gjerne sammen med en salat eller i en browniesmiks sammen med kjæresten.

Honning

Bruker du sukker i teen din? Da er det lurere å bytte til honning. Det inneholder mineraler som øker kroppens libido-givende hormon testosteron.

Kilder: ivillage.com, about.com, health.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning