Livet etter avvisning..

Du har endelig tatt motet til deg og fortalt drømmeprinsen at du er interessert. Men han er ikke det.. Hva nå?

Publisert Oppdatert
Du likte han med en gang dere møttes, og kunne ikke få nok av verken kroppen hans eller samtalene deres. Etter hver begynte det å krible litt i magen hver gang du så han, og forelskelsen var et faktum. Du tok derfor motet til deg og fortalte han hvor mye han betyr for deg. Til din store skuffelse betyr imidlertid ikke du like mye for han. Hva nå?

Du liker han kanskje fremdeles, og har kanskje fortsatt lyst til å holde kontakt. Det kan bli klamt og ubehagelig, men hvis du forsøker disse tipsene kan det gå helt fint:

Riktig tidspunkt
Vent til han føler seg mer komfortabel. Det kan også ta uker eller måneder før du føler du har nok mot selv, så vent til det føles riktig. Med en gang du føler deg bedre kan du sette i gang.

Gjør et forsøk
Det kommer an på hvor dere stort sett brukes å omgåes, men hvis det er i en skolesetting kan du for eksempel starte med å sitte nær han i lunsjen. Stå nær han i kø, snakk med vennene hans og møt blikket hans med et smil. Hvis han møter blikket ditt tilbake med et smil er det et godt tegn på at han også ønsker å snakke med deg.

Bruk vennene dine
Få vennene dine til å sitte sammen med deg, og snakk engasjert med dem. Han vil legge merke til at du har det morsomt og er bekymringsløs. Hvis du får anledning, så kan du gjerne forsøke å engasjere han i samtalen også.

Se mer på han
Se på han, snakk til han, vis at du prøver å behandle han som hvilken som helst andre av dine venner!

Vær deg selv
Tidenes mest loslitte frase, men det er heller ikke uten grunn! Du trenger ikke å plutselig bytte ut hele garderoben i et desperat forsøk på at han skal legge merke til deg igjen.

Vær nøktern
Ikke se på den gjenopptatte kontakten som en ny mulighet til å kapre han. Se det heller som en mulighet til å gjenopprette god kommunikasjon og/eller et vennskap.

Hvem vet¿
Det er naturlig at man trenger litt tid på seg etter et avslag. Det er lett for at man føler seg dum og ille til mote. Men etter hvert kan du være så heldig å få han som venn. Og hvem vet, det er mange forhold som starter som vennskap..

Noen advarsler:
  • Forsøk å ikke bruke altfor mye tid på han. Når noen avviser deg er det fordi de faktisk ikke er interessert, og du må akseptere det. Det gjør kanskje vondt, men det går over!
  • Hvis du først greier å bli venn med fyren, ta for all del IKKE opp avslaget igjen. Det vil bare gjøre det ukomfortabelt, og du vil komme til å angre på at du i det hele tatt sa noe. Det kan få han til å føle seg slem som avviste deg fordi du ikke er hans type, og du framstår som en person som ikke greier å gi slipp på fortiden.
  • Kilde: www.wikihow.com
avvist_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning