Leken valentine

Solveig Nordanger fra Voksenlek.no gir deg tipsene til en annerledes valentinesfeiring.

Publisert Oppdatert
Denne dagen er en flott anledning til å piffe opp sexlivet litt. For par som føler at hverdagen har mistet noe av spenningen og elektrisiteten kan det være fint med et påskudd for å hente frem igjen romantikk, glede, lyst og kåtskap.

- Det viktigste er å sørge for å ha barnefri og aller helst at dette inkluderer overnatting, sier Nordanger.

Hun mener at det er mye man kan gjøre for å få i gang gnisten og lystene igjen.

Les også: Ha utrolig sex

Les også: 16 orgasmer på 3 timer

Les også: Konstant krangling- Om dere planlegger en hjemmekveld er det viktig å skape den rette atmosfæren. Finn for eksempel frem en sexy spilleliste, musikk er en super stemningsskaper. Lag gjerne mat sammen eller forbered et overraskende måltid for din kjære, tipser Nordanger.

Og dere kan gjere ta maten med på soverommet:

- Det finnes for eksempel kroppsmalinger med for eksempel sjokolade eller karamellsmak, og sukkertøytruser finnes både for ham og henne. Er dere glade i krem kan dere servere desserten på en sexy måte. Bruk kreativiteten, mulighetene er mange, sier Nordanger.

- Du føler alt hendene gjør
Mange setter pris på romantikk og sensualitet, spesielt på denne dagen. Nordanger foreslår en deilig massasjestund.

- Kjøp en god massasjeolje, roseblader, stearinlys og ikke minst nytt undertøy. Å gi og få massasje er både avslappende, behagelig og opphissende. Om du er den som gir massasjen husk på at du hele tiden føler det hendene dine gjør. Det handler om å være bevisst på hver centimeter man berører. Bruk gjerne en varmende olje, det gir en ekstra piff, mener hun.

Spill i vei
Det finnes mange erotiske spill i forskjellige varianter. Er du av den lekne typen kan du få utfyllt dine villeste fantasier hvis du er heldig.

- Ha et nytt erotisk spill på lur, det finnes noe for enhver smak; alt fra terninger, til brettspill og Twister i en erotisk vri. Dette er aktiviteter som skaper mye lek, latter og glede, og det er jo nettopp det sex og erotikk skal være, mener Nordanger.
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning