La kvelden bli het og sexy!

Lyst å kose deg ekstra med kjæresten i kveld? Les videre her..

Publisert Oppdatert
Vil du skille på hverdag og helg? Da passer fredagskvelden perfekt om du vil komme nærmere partneren din!

Sexy fredagskveld...
  • Om dere skal ha skikkelig god sex, er det lurt å ikke spise for mye på forhånd. Om dere skal kose dere med deilig middag, hvorfor ikke forføre ham før dere spiser? Ta et glass vin sammen før dere setter i gang med litt forsiktig kyssing som utvikler seg til råklining og påfølgende sengeaction. Så kan dere kose dere med en avslappende middag etterpå!
  • Har du lyst å overraske partneren din? Send ham ut for et ærend, og når han er borte skal du feste en tykk tråd fra ytterdøren. La tråden føre ham direkte til deg hvor du står naken og venter på ham - gjerne med en sløyfe rundt magen, eller ikledd sexy undertøy.
  • Hvorfor ikke shoppe et nytt sexleketøy til helgen? Skaff deg ett som partneren din også vil elske. Legg det under puten din og trekk det frem når dere er i gang. Garantert suksess!
  • Pynt gjerne opp soverommet for helgen. Skift på sengen, tenn stearinlys og røkelse, demp belysningen, sett klar jordbær og champagne på nattbordet. Ta gjerne en varm dusj sammen først hvor dere såper hverandre inn, tørk hverandre og ta leken videre inn på soverommet.
  • Vær muntlig med hverandre og fortell kjæresten din akkurat hva du tenker og vil at han skal gjøre med deg! Fortell ham dine fantasier og vær gjerne litt grisete i tankegangen. Ikke hold inne når du synes det er godt, om du stønner under orgasmen både føles den bedre, og han setter garantert pris på at du viser at du nyter.
  • Spør ham hva han liker og drømmer om og forsøk å følge opp ønsket hans. Enten han drømmer om dere to alene og nakne på en strand eller en øde øy, eller ser for seg at han blir forført av det kvinnelige pizzabudet - spill på fantasien!


  • Kilde: Goarticles.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning