Kyss oss slik!

Gutta har jaggu noe å lære! Damene avslører hvordan de vil bli kysset!

Publisert Oppdatert
Vi elsker å kysse og følelsen av at blodet bruser i årene når han kommer med sine myke lepper mot dine, tungen sniker seg forsiktig inn i munnen din, spenningen blir hetere og hetere og til slutt er det ikke godt å vite hvor dette ender..!

Nei til hardt og brutalt

Dessverre er det langt mellom kyssegudene. Det finnes også de som spisser tungen sin, stikker den hardt og brutalt inn i munnen og begynner å lete rundt i en rasende fart. Nei, nei, nei!

Vi har spurt damene i Kvinneguidens forum om hvordan de helst ønsker at menn skal kysse dem. Kjære mann - her får du noen av deres topptips:
 • Jeg foretrekker det ømt og mykt, men likevel litt fast, og ikke så veldig mye tunge. Litt tunge er ok, men da må det være mykt og snilt også! Men, jeg er nok mer fan av bare lepper, ja! Litt sånn "nuss nuss".
 • Jeg liker at menn kysser på en romantisk måte. Holder rundt deg, kysser deg sakte og biter deg litt i leppa. At tungene leker med hverandre, men ikke alt for mye.
 • Det er vanskelig å sette ord på et skikkelig godt kyss - kysset må være ønsket, det skal kjennes som om han bare mååå kysse leppene mine! Gjerne holde rundt meg eller ha en hånd i nakken min. Leppene bør være fuktet, han kan begynne med å kysse meg ømt og forsiktig før vi åpner munnene og lar tungene møtes, lett og forsiktig på en ertende måte. Litt småbiting i leppa og kjærtegning av tunga... leeenge... ja det er godt det!
 • Jeg liker å bli kysset ømt og forsiktig først, gjerne slik at leppene så vidt er i kontakt før han kan åpne munnen og leke seg litt med tunga. Forsiktig og mykt i begynnelsen her også, før han godt kan bli litt mer "grådig". Biting i leppene er veldig greit. Jeg liker også å bli kysset og slikket i munnvikene - hjertet stopper og jeg får frysninger over hele kroppen av å kjenne en myk tunge her. Har han god ånde er pusting med åpen munn mens vi kysser helt greit!
 • Han burde holde rundt meg, stryke meg over ansiktet/håret og/eller holde meg lett rundt halsen mens vi kysser.
 • Om situasjonen/kyssingen "eskalerer" er det meste lov - kyssebiten er nok helt strøken i og med at jeg har lyst på han.

 • Dette vil vi ikke ha:
 • Jeg liker det ikke hvis jeg føler at de prøver å få tunga så langt nedi halsen som mulig, eller ikke klarer å holde tenna unna! Det var en som ikke klarte det en gang, og jeg endte opp med fælt sår på leppa!
 • Jeg liker ikke når menn kysser alt for "porno" - med tunga ut av munnen og med masse spytt og kliss, æsj! Det synes jeg bare er kvalmt.
 • Stramme lepper, hard stiv tunge som man prøver å stikke så langt inn man bare får den, hold tenna vekk under klining om det ikke er for småbiting i leppa, og for all del ikke pust med munnen under klining!
 • Diskuter mer i Kvinneguidens forum!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning