Kom deg over sommerflørten

Ble det ikke noe mer mellom deg og den deilige gutten du møtte i sommer? Sexpiratoren har råd!

Publisert Oppdatert
Sommerferie byr på så mangt, men best av alt er flørtingen! Det føles fantastisk å sjekke opp gutta i solen, på stranden eller brygga og det skaper uten tvil utrolige ferieminner.

Tilbake til hverdagen

Og kanskje det er meningen at det er nettopp det opplevelsene skal bli til - gode minner fremfor gode forhold? Om du savner den sexy gutten du møtte i Hellas eller på Huk og han ikke svarer deg på meldingene du har sendt ham, er det gjerne like greit at du glemmer fyren og beveger deg videre.

Sexpirator og redaktør for Cpunktet.no , Cecilie Kjensli, synes det er viktig å være realistisk.

- Ta det for det det var - en deilig sommerflørt. Det ville sannsynligvis ikke funka hjemme, men man vet jo aldri. Se på han som et fint minne som du kan oppbevare i livets minnebok - hjertet ditt, sier Kjensli til Kvinneguiden.

Sexpiratoren tror ikke det er særlig vanskelig å komme seg over en ferieflørt.

- Min erfaring er at det går over i løpet av en uke eller to. Først kjennes det helt intenst og helt grusomt ut, men det går over. Alt går over ved at man gir det litt tid.

Nok av menn!

Så hva er så årsaken til at man faller så lett for noen i sommerferien?

- Det er lettere å falle for andre når man er i feriemodus for da er man rolig og avslappet samtidig som man føler seg mye mer vel, noe som gjør en mer attraktiv. Og er man i utlandet er det som regel lettere å flørte, for hemningene la man igjen hjemme, mener Kjensli.

Om du er blant dem som enda har sommerferie, råder sexpiratoren deg å nyte ferien med flørt og galskap og ikke ta bekymringene på forhånd.

- Jeg hadde i min ungdom en fransk sommerkjæreste, og det var like grusomt hver gang når ferien var over, men når høsten kom, dumpet det jevnlig kjærlighetsbrev som holdt meg varm igjennom vinteren. I dag har man jo så mange andre muligheter å holde kontakt på via internet hvis det viser seg at du har møtt kjærligheten. Om ikke, er det bare å komme seg videre. Menn er det nok av!flrt320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning