Klar, ferdig... Stripp!

Før du prøver deg på sensuell vrikking og grasiøse manøvre bør du lese dette.

Publisert Oppdatert
Stripping kan være hett, og en svært sensuell måte å underholde kjæresten på. Det kan også være en flau seanse dere begge helst vil glemme! Så før du setter i gang og slenger BH-en i taklampa, ta en titt på disse tipsene:

Forarbeid
Sett stemningen ved å sende en het invitasjon på mail eller sms når han er på jobb. Be han ta med seg sprudlevann, sjampis, musserende eller en alkoholfri variant. Velg ut musikk på forhånd, sørg for at den rette sangen kommer til rett tid. Skru ned lysstyrken og beordre din kjære ned i sofaen.

Det rette ganglaget
Alt avhenger av selvtillit! Beveg deg rundt i rommet, hold brystkassen frem og hodet høyt hevet mens du beveger hoftene dine i åtte-talls sirkler.

Sexy skjerf
Ta i bruk et skjerf, og da fortrinnsvis et lekkert et. Det møllspiste yndlingsskjerfet fra i fjor er no-go. Behandle skjerfet som du vil behandle ham; noen ganger tøft, andre ganger mildt. La det skli forførende gjennom hendene dine, over skuldrene og ryggen, samtidig som du beveger hoftene (magen inn, brystene ut). Skjerf kan brukes til mye; bind foran øynene, til å dra han nærmere eller binde han fast.

Fjern jakken
Ha en tynn lett jakke på, og snu deg med ryggen til han mens du åpner glidlåsen. Stikkordet her er s-a-k-t-e! La jakken skli nedover skulderen din, og fjern en arm av gangen uten å miste jakken på gulvet. Dette skiller proffene fra amatørene. Kunsten er å holde jakken foran brystene med begge hendene når du snur deg mot din publikummer, før du til slutt fjerner den med en hånd.

Av med skjørtet
Stå igjen med ryggen mot ham, men hold blikkontakten over skulderen. Åpne skjørtet så sakte du kan mens du fremdeles opprettholder hoftebevegelsene. La det falle elegant på bakken i en kjapp bevegelse. Når det først ligger deg bare trår du ut av det. En liten advarsel til den klønete: Det er lett å snuble i skjørtet!

Høghælte sko
Styr unna flippflopper, det er ikke sexy! Høyhælte sko er tingen, selv om det i grunn ikke finnes noen elegant måte å fjerne skoene på. Unngå for all del å fikle med stropper, det ødelegger stemningen. Ha på sko som er lette å fjerne uten altfor mye styr. Løft foten bak deg, len deg litt frem, og fjern skoen på en så feminin måte som du får til. Denne manøveren krever gjerne litt øvelse.

Strømpemanøveren
Still deg rett foran din kjære, med den ene foten på en stol. Hold øyekontakt mens du sakte ruller ned en og en strømpe med begge hender. Når du har fjernet strømpene kan du gjerne legge de rundt nakken hans og bruke dem til å dra han nærmere.

Bort med strømpeholderen
Denne er ikke like heit nå som strømpene er borte, så åpne den forsiktig og sleng den tvers over rommet i en bestemt bevegelse. Forhåpentligvis uten å treffe ditt publikum.

BH-trikset
Du kan se på strippingen som å åpne en gave sakte, hvor det er du som er overraskelsen. For hvert plagg du fjerner, er han nærmere å se deg naken. Når du skal fjerne BH-stroppene snur du deg mot han, og lar en og en stropp skli nedover skuldrene dine. Så snur du deg med ryggen til mens du fjerner BH-en. Husk å holde blikkontakten, samt en hånd over brystene og BH-en. Snu deg forsiktig, og bruk den andre hånden til å fjerne BH-en mens du fremdeles skjuler brystene med den andre hånden. La hånden streife brystene mens du bøyer ryggen og skyter fronten fremover.

Truseløs
For å gjøre dette på en sensuell måte er det viktig at du ikke kniper sammen føttene som om du egentlig har mest lyst til å springe på do. Hold den ene foten foran den andre, med hælen litt løftet. Stryk hendene fra leggen og oppover føttene. La trusa følge elegant med på vei nedover igjen.

Seiersdansen
Det kan være fristende å bare løpe bort til han og gjemme seg når man står kliss naken, men bare fortsett å dans en stund til, helt til han bare er nødt til å ha deg. Husk at stikkordet fremdeles er selvtillit!

Kilde: www.ivillage.com stripp_hoyde.gif stripp2_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning