Kjendiser bedømmer forholdet

Krangler du og kjæresten om hvem som har rett av dere to? Nå blir det TV av det, og dere er invitert.

Publisert Oppdatert
- Det skjedde!
- Nei, det var ikke slik det skjedde!
- Jo!
- Nei!

Samme hva dere diskuterer - det er uansett for mange viktig å være den av dere som har rett! Synes du at det er på tide at dere får vite hvem av dere som har rett, en gang for alle? Da kan dere melde dere på TV Norges nye humorprogram.

Leter etter normale par

Castingansvarlig ved Feelgood Scene, Film og Tv, Christine Sand, forteller at de leter etter par til humorprogrammet som skal gå på TV Norge senere i høst.

- Jeg leter etter helt normale, stabile par med uvorstemmelser som folk flest. Par som diskuterer og er uenige grunnet mannen eller konas prioreringer på bruk av fritid for eksempel, sier hun.

Programkonseptet skal ta seg av samlivets små, hverdagslige diskusjoner. Castingansvarlig søker par mellom cirka 20 og 60 år i "alle fasonger og legninger", forteller de i en pressemelding.

Kjendispanel bedømmer

Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

Castingansvarlig forteller videre;

- Som par må dere være genuint glade i og trygge på hverandre. "Konfliktene" bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt.

Hun nevner eksempler som at kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hva som er viktigst av sko og fiskeutstyr eller at spillkvelden alltid ender med krangling om regler eller hvem som er vinner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning