Kjapp sex

Tilfeldig sex trenger ikke være negativt, mener sexekspert.

Publisert Oppdatert
Sexekspert Jakob Olrik forteller til Ekstrabladet at tilfeldige sexpartnere ikke trenger å være negativt, men at man må gjøre det på riktig måte:

- Sjekkereplikker tror jeg ikke på, det flyter ikke naturlig. Det handler om å være seg selv, skal man være autentisk og uttrykke seg med selvtillit, må man også vise at man er usikker om man føler det.

Her er flere av hans tips:
  • Vil du ha sex med en mann, må han ville det og være klar. Det er en myte at alle menn alltid er klare for sex. .

Les også: Vær uimotståelig for ham

Les også: Få seksuell selvtillit

  • Vi har alle en radar når vi kommer inn i et lokale. Vi kan scanne et rom og se hvem som kikker på oss når vi kommer inn. Det gjelder å trene sin radar og hurtig søke rundt i lokalet. Det første minuttet vet man hvem som har fått øye på en, hvem du har fått blikkontakt med og hvem du kan sjanse på.
  • Hold blikket! Når en mann ser på deg og du liker det du ser, ikke se bort. Før eller siden vil han se på deg igjen, og det gjør han kun hvis han har lyst på deg. Så du skal tro på det - ja, han er interessert! Hvis du ikke tror på det, mister du mulighetene.
  • Kikker du deg rundt etter andre menn, er du ikke like interessant for ham mer. Han må føle at du har valgt ham og at det er viktig for deg å snakke med akkurat ham. Å kjøpe en drink må du gjerne, ikke fordi du skal smiske med ham, men gjerne for å vise at du er selvstendig og gjerne vil investere litt tid i ham.

Les også: Flørteguide

Les også: Lett å få seg et nummer

Les også: Sikre sjekketips

  • Å være rette kvinne på riktig sted på riktig tidspunkt er også en viktig regel. Parker, butikker, trening og andre fritidsaktiviteter er gode arenaer, i tillegg til en tur på byen.
  • Vi kvinner er ofte som menn på dette området; når vi først vil ha oss noe, så vil vi gjerne lykkes kjapt. Men, ikke glem stil og karisma! Hold deg rimelig oppegående og ikke drikk for mye. Får du en dårlig magefølelse bør du alltid gå videre, sørg for at du ikke blir et lett bytte. Kanskje bør dere møtes et par ganger før du blir med ham hjem.


  • Kilde: Ekstrabladet.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning