Katastrofe i senga

Noen har naturtalent. Andre må øve for å lage krise i senga. Her får du noen tips hvis du vil kvitte deg med en giftesyk eller innpåsliten elsker.

Sist oppdatert
Slimete klining

Det er ingen grunn til å kysse leppene mykt. Gå rett på sak med vid åpen munn og spenn tunga hardt før du stikker'n fort inn i gapet. Roter kjempefort rundt samtidig som du prøver å treffe drøvelen. Ikke spar på spyttet.

Klamme hender

Kalde og klamme hender får ethvert menneske til å tenke på hjemveien. Host og hark litt i nevene før du stryker over kinnet og bakover i nakken.

Irriterende lyder

Her kan du velge alt etter hva du tror er mest irriterende. Hold enten helt kjeft, eller stønn som om du har spist en dårlig kebab som er på vei ut igjen, rett inn i vedkommendes øre. Gi for guds skyld ikke utrykk for hva du vil.

Glassaktig blikk

Unngå øyekontakt og stirr heller i taket, veggen, eller knip øynene godt igjen. For å gjøre sengekameraten ekstra usikker kan du late som om du muligens har sovna.

Bombesikker truse

Hold lørdags- og festundertøyet langt unna, og gå heller for den myke store ungkars- eller mensentrusa. Ikke tenk på bikinikanten, men la heller kjønnshåret tyte godt ut på sidene. Og hvem sa at undertøyet trengte å være rent?

Klissete kjønnshår

Nam-nam. Hvorfor ikke spandere et hårete måltid på den uheldige? La den kommende senge-uvennen lete etter klitoris i høystaken, eller be om hjelp til å få fjerne hårene som klistrer under forhuden.

Dårlig hud

Kjønnshår og annet uønsket kroppshår fjernes fire til fem dager før selve daten. Du vil da rekke å bli akkurat passe skjeggete sånn at kjønnet minner mest om huden til en halvveis opptint kalkun.

Bollebaking

Rett på sak er stikkordet i dette kurset. Gå ingen omveier, men kna puppene som en bolledeig mens du enten er helt avvisende til brystvortene eller tar godt tak i dem før du skrur de rundt som en bryter.

Ta grep

Det er viktig å ha et dvaskt kroppsspråk. Ta et slapt tak i pikken, og behold de skarpe ringene på. Litt lugging samtidig som du ronker i ujevnt tempo, piffer garantert ikke opp. Dra gjerne forhuden overraskende kjapt tilbake og vri med tørr hånd rundt hodet som om du åpner en brus.

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!



 Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.

Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss! i_232198


Pirk

Forspillet hopper du selvfølgelig over. Pirk heller litt med en knusktørr kald finger mellom kjønnsleppene før du stikker den inn, og vil du være ekstra drøy går du via toer'n først. Men ligg langt unna klitoris, for det gjelder å ikke kaste bort tiden.

Sug

Vis tydelig at du ikke digger suging og at dette er noe du gjør kun for å være kul. Grin på nesa og tenk på gonore så får du det rette utrykket. Stikk tunga så vidt borti pikken og sørg for at tennene skraper når du gaper over den med vidåpen munn til den treffer drøvelen så du brekker deg.

Slafs

Dette gjør du ikke av fri vilje bare så det er sagt. Brett motvillig kjønnsleppene til side og gå rett på klitoris med en monoton og ru tunge. Du kan godt late som om du fjerner noe snerk først.

Glem kroppen

Det er ingen grunn til å kjærtegne hele kroppen. Hva er vel vitsen med det?

Urytmisk jukking

Når selve pulinga har begynt kan du som jente enten ligge helt musestille med bena litt samlet, eller møte jukkene med urytmiske motstøt sånn at typen kommer helt ut av takta og mister konsentrasjonen. Tenk og at du ligger i et solarium og venter på å slippe ut av den klamme boksen.

Knull i vei

Kom når du vil i ditt eget tempo for da sovner du på et blunk. Som dame kan du godt fake orgasmen såpass mye at typen fersker det og mister reisningen.

Forutsigbarhet

Unngå alle former for overraskelser - bortsett fra dårlige.

The end

Kikk på klokka med jevne mellomrom. Gjesp litt og hint om at det kanskje hadde gjort seg med en røyk og grip etter kryssordet.

i_257526

Denne saken ble første gang publisert 26/01 2007, og sist oppdatert 01/05 2017.

Les også