Inviter på nakendate

Forslag til 5 dater der dere kan være splitter nakne!

Publisert Oppdatert
Bare så det er sagt først som sist; det passer ikke alltid inn å stille i Evas-drakt! Det er helt nødvendig å se an situasjonen først. Er det første date, eller har dere ikke hatt sex ennå, kan plutselig nakenhet gjøre det hele til en rimeligbeklemt situasjon.
  • Den perfekte daten!
  • Billige dater
  • 10 dating-regler
  • Har dere imidlertid vært sammen en stund, er det bare å kaste seg inn i det. Da kan en naken-date åpne opp for mer intimitet og lekenhet i forholdet, og kanskje får dere sett nye sider av hverandre?


Her er fem naken-dater du bør prøve ut:

Akttegning hjemme i stua
Kjøp med deg noen tegnesaker, eller ta frem digitalkameraet. Dere kan bruke kvelden sammen på å lære noe nytt, posere for hverandre og ha det gøy. Hvis du går for foto, er det viktig å tenke på lyssettingen, så den andre ikke føler seg ukomfortabel. Det er også et pluss at det er godt og varmt i rommet, og at dere finner stillinger som er komfortable over tid.

Gi en massasje
Legg et laken eller et håndkle på senga, og fortell din kjære at du har tenkt å gi en sensuell massasje. Legg frem alt du trenger av oljer, håndklær til å tørke med, og skru for all del av mobilene!
Forlat rommet mens han kler av seg, og la han få dekke til seg før du kommer inn. La han nyte en 15-20 minutters massasje før du "tilfeldigvis" dytter vekk håndkleet.

Nakenbading
Det er ingen ting som føles så befriende som å la klærne falle, og plaske rundt i vannet helt naken. Er du så heldig at du tilfeldigvis har et basseng eller en badestamp innen rekkevidde, er alt klart. Ellers må du finne en egnet plass på egen hånd, hvor du og din kjære usjenert kan svømme sammen nakne.

Sørg for all del for at dere er alene før du utfordrer daten din til å kle seg helt naken. La han synke ned i vannet først, før du kler av deg alt, og følger etter. Ha på forhånd pakket et godt og varmt pledd, noen håndklær og kanskje litt snacks dere kan kose dere med etterpå. Denne daten er perfekt etter en lag og varm midtsommerkveld.

I badekaret
Å bade sammen har gjennom historien blitt sett på som et deilig og romantisk gjøremål. Book et stilig rom på hotell, med et ekstra flott bad, hvor badekaret er stort nok for to, og overrask daten din med en spennende kveld i badekaret.

Sørg for å ha duftlys, behagelig musikk, boblebad, og en rekke badeartikler, som for eksempel en bodyscrub. Masser hverandre, drikk noe godt, og tilbring god tid i karet. Etterpå kan dere smøre dere inn med fuktighetskrem, ta på dere gode varme badekåper og legge dere ned i dobbeltsenga. Du kan selvsagt gjøre noe tilsvarende hjemme hos deg selv, såfremt du har et badekar med plass til to!

Strippesjakk
Synes du en omgang sjakk høres ut som en traurig date? Sprit det opp med å spille sammen nakne, og det hele kan bli svært så interessant! Sørg for at rommet dere skal spille i er godt og varmt før dere begynner. Det hele skal være pirrende og spennende, ikke kaldt og anstrengende. Demp også belysningen, og tenn noen stearinlys for stemningens skyld.

Reglene er ganske enkle! Det er ikke lov til å ta på hverandre, og for hver brikke motstanderen slår ut, må den andre kle av seg ett plagg. Dette sjakkspillet kommer nok ikke til å dryge ut i det lengste, da all taktikk forsvinner, og det etter hvert blir om å gjøre å slå ut en brikke, samme hvilken.

Kilde: askmen.com naken_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning