Imponer kjæresten!

Det er lett å score kjærestepoeng, hvis du bare benytter deg av de rette triksene og anledningene.

Publisert Oppdatert
Du kan sitte i timevis, ja dagevis, for å komme på den perfekte romantiske kvelden for deg og kjæresten. Mens han på sin side knapt legger merke til den fantastiske stemningen du har lagt opp til¿ Hvorfor blir det ofte slik? Jo, det er fordi du må benytte deg av de riktige anledningene for å virkelig imponere han. Det holder ikke med stearinlys, kos og mos. Her er det øyeblikket som teller!

Her er noen eksempler:

Når bestekompisen blir dumpa:
Hvis bestevenninna blir singel og lider av uhelbredelig kjærlighetssorg, så stiller vi jentene gjerne opp med snop, yndlingsserien og ei skulder å gråte på. Ofte involverer det timevis av samtaler om følelser, og "hvorfor ditt", "hvorfor datt". For menn derimot, har bestekompisen en oppgave; å hjelpe kompisen til å dra damer. Vær derfor raus, og gi typen grønt lys til å henge mer på byen med gutta. Eller enda bedre; inviter den nydumpede med på fest sammen med dine single venninner!

Når det brygger opp til bråk:
Mange menn er konfliktsky, og unngår helst diskusjoner og krangling. Så hvis du virkelig vil overraske typen på en positiv måte, bryter du en konflikt i emning med å heller foreslå å gå ut og ta en øl. Hvem vet, kanskje han blir så glad at du får viljen din allikevel...

Etter dårlig sex:
Hvis typen ikke helt får det til i senga en kveld, kan det hende han begynner å tvile på seg selv og sine prestasjoner. Han trenger derfor litt hjelp med å få tilbake selvtilliten og troen på at han er attraktiv. Gjør det derfor helt klart at du fremdeles synes han er utrolig deilig, gjerne iført nytt stilig undertøy.

Suksess på jobben:
Veldig mange menn baserer selvtilliten ut i fra hvordan de gjør det i yrkeslivet. Hvis typen har hatt en opptur i form av forfremmelse eller lignende er det derfor en god idé å belønne han ekstra med noe du vet han setter pris på.

Kilde: Cosmopolitan 1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning