Ikke fall for hardt!

Forelsker du deg både for intenst og ofte? Sitter du igjen med et knust hjerte? Les her!

Publisert Oppdatert
Faller du til stadighet hardt og for ofte i forskjellige menn, men sitter stort sett igjen med et knust hjerte?

Denne guiden skal hjelpe deg til å holde alle følelsene for deg selv, helt til du finner noen du virkelig elsker.

Følg trinnene for å sjekke om han egentlig er "den rette":

1. Hold følelsene for deg selv.
Når du ser en mann du liker, er det lurt å holde dette for seg selv noen uker, slik at du er sikker på hva du virkelig føler.

2. Finn ut hvem han virkelig er.
Du vet det sikkert, men utseende er faktisk ikke alt. Først bør du bli kjent med han, eller i det minste sette i gang en samtale for å høre om han er verdt å falle for. Har han hatt kjæreste før? Hvorfor/Hvorfor ikke? Hvorfor fungerte det ikke? Har han kanskje fremdeles en kjæreste? Du bør definitivt rygge unna om det viser seg at han er opptatt.

3. Hold øynene åpne.
Han er ikke din kjæreste! Du har fremdeles lov til å like andre menn også. Sørg for å ha et godt øye til flere, slik at du ikke reserverer hjertet ditt til en mann, og dermed risikerer stor kjærlighetssorg hvis det ikke fungerer.

4. Flørt!
Flørt med menn du liker, virkelig liker eller synes er søte. Å flørte med forskjellige folk vil distrahere deg fra å bli for opphengt i en mann, samtidig som du holder mulighetene åpne.

5. Gå for det!
Etter å ha blitt kjent med drømmemannen bør du fortelle hva du føler. Hvis følelsene ikke er gjensidig er det hans tap. Er de gjensidig kan du foreslå å dra på en date, og se hva som skjer. Forhåpentligvis blir det dere to!

Tips:

  • Hvis du begynner å få for sterke følelser for en mann, kan det være lurt å distrahere seg selv med en ny hobby og ikke vær altfor mye i nærheten av han. Det betyr imidlertid ikke at du skal ignorere han fullstendig slik at han blir forvirret av dine miksede signaler.
  • Vær deg selv. Han vil sette større pris på deg. Og hvordan skal han egentlig vite hvem du er hvis du tar på masken og spiller spill?
  • Ikke kom busende med alle dine sterke følelser på en gang. Du kan risikere at hans kjølner fordi du er for pågående.
  • Ikke flørt altfor mye. Du kan risikere å bli sett på som lite seriøs, og uten evne til å binde deg til en mann.
  • Ikke vær sjenert! Snakk ut og stå for dine meninger, det gjør deg mer spennende. Han vil jo ikke date en jente han knapt får til en samtale med.
  • Kilde: Wikihow.com
hardt_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning