Hva skal du på valentinsdagen?

Sørg for å ha en koselig valentinesdag, enten det er med venner, alene eller med kjæresten.

Publisert Oppdatert
Valentinesdagen er kommet for å bli, enten du liker det eller ikke. Over alt hvor vi går er det fluffy kosebamser, rosa hjertekort og lekre konfektesker. Du trenger ikke å være Valentines-Grinchen for å kjenne markedkreftenes kalde klo om hele denne lyserosa dagen.
 • Hjertelige Valentines-kort
 • Den perfekte valentinesdag
 • Gavetips til valentinesdagen
 • Men hva om du benytter denne dagen i mørke februar for å gjøre noe ekstra hyggelig; alene, sammen med venner eller med kjæresten?

  Her er tipsene til en koselig Valentinesdag:

  Alene

  Kosestund med film
  Ta en tur innom filmkiosken på hjørnet, og lei et par-tre romantiske komedier. Kjøp med en pose smågodt, og kos deg i sofakroken mens kjærligheten får fritt spillerom på skjermen.

  Blir det nok av romantisk kliss denne dagen? Vei opp med en spennende thriller eller skummel grøsser!

  Skriv brev
  Sett deg ned og skriv noen velvalgte ord til venner og kjente du kanskje ikke har pratet med på en stund. Det meste av kommunikasjonen går som regel over e-post og Facebook, men ingenting er som et ekte brev. Rett og slett en annerledes og mer personlig måte å holde kontakten med venner på!

  Lag et spennende måltid
  Rot i kokebøkene på kjøkkenet. Der finner du garantert en lovende oppskrift på et godt måltid! Ikke vær redd for å prøve ut en litt eksotisk matrett med mange ingredienser. Bruk kvelden på å lage maten, sett på musikk og nyt et glass vin mens du holder på. Noen ganger er det ikke bare resultatet som teller, men også kosen man har mens man holder på!

  Sammen med venner

  Bestill bord
Sikre dere et bord for hele vennegjengen på yndlingsrestauranten, eller et spisested dere lenge har snakket om. Tapas, sushi, thaimat? Ikke vær redd for å prøve noe nytt!

Aktiv kveld
Hva med en annerledes pub-til-pub runde hvor dere spiller et nytt spill for hver plass dere er innom? Ta en øl i bowlinghallen, spill et slag dart på stampuben, utfordre dere selv med biljard og avslutt med poker?

Ha det gøy
Inviter vennene hjem til deg selv, og sett frem ulik type snacks og god drikke. Ta frem Singstar, Guitar Hero, Rock Band eller dansematten. Det vil garantert vekke latter og begeistring hos gjestene.

Sammen med kjæresten

Bruk de mange tipsene
Ukebladene, magasinene, nettet og samlivsspaltene er fulle av alskens samlivstips. Det er kanskje ikke alt som er like interessant, men bruk litt tid sammen på å finne et par-tre spennende sex-tips dere ønsker å prøve ut.

En god samtale
Det er ingen ting som er så deilig som å føle at man virkelig kommuniserer godt med kjæresten. Men dette kommer ikke alltid av seg selv. Skru derfor av TV`n, sett på behagelig bakgrunnsmusikk og bruk kvelden på å virkelig snakke sammen. Fortell hva dere liker med hverandre, hva dere tror ville gjort forholdet enda bedre, og hva dere gleder dere til å gjøre sammen i fremtiden.

Overrask hverandre med mat
Bruk litt tid på kjøkkenet hver for dere. La den ene ha ansvaret for kveldens middag, og den andre desserten. Legg litt ekstra innsats og kjærlighet i matlagingen, og det er duket for en romantisk og overraskende middag. val_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning