Høylytt sexglede

Ingen grunn til å være flau over hyling og skriking fra soverommet, i følge sexpirator Cecilie Kjensli.

Publisert Oppdatert
Gråter du eller din kjære etter orgasme? Klarer du ikke å være stille? Eller blir du rett og slett for våt under samleie? Sexpirator og redaktør for nettstedet Cpunktet.no, Cecilie Kjensli synes ikke at "pinlige" sexproblemer skal sette en demper på stemningen.

Gråt etter orgasme

- Man blir jo utrolig følsom etter en orgasme, og er man sår for ett eller annet er det lett å ty til tårene etter orgasme. Selv opplevde jeg å gråte på en one-night-stand, noe som var litt pinlig. Jeg hadde kjærlighetssorg, og i tillegg mistet min far. Da var jeg sår i lange tider, og gråt omtrent bare noen var snille med meg. Jeg gråt også etter sex da jeg ble sammen med gamlekjæresten min igjen fordi det var så utrolig deilig og trygt, avslører Kjensli til Kvinneguiden.

Hun mener at man er veldig sårbar når man er naken og deler det mest private med noen, og da kan man bli overveldet av følelser. Gutta også!

- Gutter som liksom ikke skal gråte er jo bare mennesker de også, og i ømme og nærgående situasjoner hvor kroppen løper løpsk av hormoner og ømhet, er det kanskje ikke så rart at det koker over for dem også, mener Kjensli.

Klissvått og glatt

Mange kvinner opplever å bli så fuktige under samleie at det går utover følsomheten til både henne og partneren. Kjensli synes heller ikke at dette er et problem og mener at det tvert imot bare er deilig!

- Tenk om det var motsatt - knusktørt - det er ubehagelig, for da lugger det og gjør vondt! Det er mye man kan bekymre seg over, men at kroppen produserer fuktighet for at sexen skal gli bedre, er jo bare helt topp. Og menn elsker jo smaken av kvinnene sine, så i stedet for å bekymre seg, er det bedre å være med på leken, råder hun.

Pinlig sex?

Du har kanskje opplevd at sexen er så bra at det er vanskelig å holde inne hyling og skriking - noe som kan resultere i pinligheter mellom deg og naboen. Kjensli mener at dette ikke er et problem, og at det bare er positivt å gi uttrykk for at sexen er bra.

- Det er ingen grunn til å dempe seg så fremt man ikke har svigermor eller barn tett oppå seg. Har man litt humor og ikke tar seg selv så høytidelig, kan man alltids finne noe å bite i, som puta eller noe. Man kan også prøve å ta seg sammen, sier Kjensli og deler fortellingen om den gangen hun hadde sex med kjæresten mens barnet sov i samme dobbeltseng;

- Det var utrolig opphissende for vi måtte gjøre det sakte og rolig så vi ikke vekket ungen. Uforglemmelig sex!

skrik320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning