Holde igjen?

Bør du skjule de stormende følelsene for å holde på kjærestens interesse?

Publisert Oppdatert
Du er så glad i kjæresten at du har lyst til å kysse, klemme og holde rundt han hele tiden. Bør du imidlertid holde igjen for å bevare hans interesse? Eller kan du trygt la følelsene flomme fritt?
  • Når han ikke vil
  • - Sex utrolig viktig
  • Krydre samlivet!
  • Samlivsekspert Peder Kjøs er i alle fall ikke i tvil;

    - Det er jo positivt at man viser de gode følelsene man har for en person, sier han.

    Han mener derimot at en del feiler ved å utgi seg for å være mer lik partneren enn hva de i virkeligheten er.

- I en startfase ønsker paret gjerne å etablere en intimitet og et felleskap. En måte å gjøre det på, er å finne og understreke likheter.

Det blir derfor litt feil hvis den ene parten overdriver sin interesse for kunstmuseum og rødvin, hvis fotballkamper og øl egentlig er favoritten.

Ikke spill kostbar!
- Jeg synes dette er mer alvorlig enn å kysse, gi komplimenter og ha sex med den du er glad i. Og jeg er ikke særlig tilhenger av det å "spille kostbar". Du risikerer bare at mannen tror at du egentlig ikke er så interessert, og finner en ny som er mer engasjert, sier Kjøs.

At en del menn ikke skjønner hint, og gjerne vil ha ting i klartekst er ingen hemmelighet!

- Hvis kjæresten ikke takler at du er så forelsket i han, er han kanskje ikke den rette i lengden allikevel, tror samlivseksperten.

Gi pusterom
- Men det er forskjell på dét, og å ta med seg bagen og flytte inn i leiligheten hans den første uka, eksemplifiserer han.

Å gi hverandre litt pusterom og tid til å tenke er bare positivt i startfasen.

- Jeg har et inntrykk av særlig kvinner har en tendens til å tenke strategi når de er interessert i en mann. Det er egentlig å kaste bort tiden, og har i realiteten ikke noe særlig for seg, mener Kjøs. holde_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning