Hold ham forelsket i deg

Ikke ring ham, vær uenig med ham og vær selvstendig - det er risikabelt, men det fungerer! Tips her.

Publisert Oppdatert
For å beskytte forholdet deres forsøker du kanskje å følge kjærestens behov hele tiden. Men det kan faktisk føre dere nærmere hverandre om du isteden kjører ditt eget løp..

Det mener flere terapeuter det amerikanske magasinet Cosmopolitan har snakket med.

Selv om du synes at kjæresten din er fantastisk kan det lønne seg å ikke være totalt hengiven - hele tiden. Å gi ham utfordringer og motstand kan faktisk hjelpe deg til å holde på ham og unngå at forholdet deres blir rutinepreget.

Ønsker du mer oppmerksomhet og kjærlighet i forholdet deres? Dette kan du forsøke;

Ikke ring ham

Mange kvinner liker å snakke i telefonen, selv om de kanskje ikke har noe helt spesifikt å si. Dette kan du godt gjøre med venninner, men om du ringer kjæresten din for mye, kan dette faktisk drive dere fra hverandre.

- Å ringe venninnene dine kan føre dere nærmere hverandre, men paradoksalt nok kan dette drive kjæresten din bort fra deg dersom du gjør det samme med han, sier psykolog Patricia Covalt til Cosmopolitan.

Hun mener at kvinner i kjæresteforhold kan bli for intense og for engstelige om de ikke hører fra kjæresten sin og trenger forsikring om at han fremdeles "er der". Hun mener likevel at du bør la være å ringe ham. Da vil han nemlig bli mer interessert og nysgjerrig på å høre fra deg senere, og det er jo også hyggelig for han å være den som tar kontakt.

Vær uenig med ham

Altså, du skal ikke motsi ham på hver eneste detalj! Men, menn liker kvinner som utfordrer og som får dem til å tenke mer. En nikkedukke som er enig med ham i alt, er kjedelig og uinteressant i lengden. Stå fast på dine egne meninger i politikk, verdier og viktige spørsmål.

Når dere diskuterer et tema, fortell ham hvorfor du er uenig med ham og gi ham hjerne-stimulanse!

Gjør egne ting - ikke inviter ham!

Dere elsker hverandre, men å bruke hvert eneste friminutt sammen, vil slite på forholdet i lengden. Om du finner på ting med dine venninner, som å dra på ferie, på bytur eller lignende, uten kjæresten din, vil dette vise ham at du er selvstendig.

Lag dine egne planer fra tid til annen, og vær positiv til at han vil ut med gutta uten deg! Han vil sette enda mer pris på deg på denne måten.

IKKE gjør følgende:
  • "Alt mitt er ditt": Det er slett ikke greit å sjekke Facebook-kontoen hans, lese meldingene på telefonen hans eller e-posten hans.
  • Ikke test lojaliteten hans ved å stille ham ultimatum som at han må velge mellom deg og sin mor eller en kamerat.
  • Ikke flørt med kompisen hans for å gjøre ham litt sjalu og tenke at dette vil gjøre ham mer tiltrukket av deg, det vil han garantert ikke.
  • Ikke gjør noen bakgrunnsjekk på kjæresten din ved å få andre til å spionere på ham.
  • Ikke introduser ham til vennene dine som "min fremtidige ektemann".
snusete320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning