Her møter du menn!

Jakter du på "den rette" kan det være verdt å sjekke ut disse stedene.

Publisert Oppdatert
Virker det som om alle de beste mennene er opptatt, og at det dermed er vanskelig å treffe en ny? Og er det bare på byen du kan lete?

Les også: Singelsøndag

Les også: Vellykket nettdate

Les også: Lyst på en date?


Ta en titt på disse tipsene:

1. I baren
Dette er kanskje et godt gammelt tips, men den må være med. Fri flyt av øl gjør det lettere å henvende seg til en interessant mann. Men; er du ute etter et seriøst forhold er kanskje ikke disse mennene alltid å foretrekke.

2. På butikken eller bokhandelen
Kanskje handler det en kjekkas på samme butikk som deg, eller har samme smak som deg i bøker? Forsøk å komme i kontakt ved å kommentere for eksempel en bok du har lest, og se om han fortsetter kommunikasjonen. Ta sjanser, og ikke vær redd for å ta initiativ i form av en kopp kaffe eller en rusletur om du merker det er stemning for det.

3. På nettet
Dette er en av de mer nyere måtene å møte single menn på. Det finnes en rekke datingsider der ute, og spennende menn i hopetall som ikke ønsker å rave rundt på byen i håp om å finne den rette. Faktisk rapporteres det at nettet nå er den mest populære sjekkearenaen, og "alle" single er medlem i en eller flere datingsider.

6. Ved kaffemaskinen
Å finne noen på det samme intellektuelle nivå og interessefelt som deg selv kan være lettest på jobben. Men det er ikke alltid bare bare å gå bort til den nye kjekke kollegaen. Derfor er det godt å ha en kaffemaskin stående, det perfekte møtested for en samtale. Husk bare på at noen arbeidsplasser har regler for romantiske forhold mellom kolleger, og hold deg for all del unna sjefen.

7. Gjennom utdanning eller kurs
Meld deg på et kveldskurs i webdesign eller spansk. Da får du ny kunnskap, blir kjent med nye folk du ellers ikke ville møtt, og kanskje dukker også "den rette" opp? Du får også en god inngangsport i forhold til emner dere begge er interessert i.

8. Venner
Det er lov til å informere venner om at du er på sjekkeren, og at du gjerne trenger litt hjelp til å treffe en ny. Kanskje har typen til venninnen en haug med single kompiser hun kan ta med seg på neste vorspiel?

9. På trening
Det er slettes ikke negativt å møte en mann som vet å ta vare på helsen og kroppen sin. I så måte er treningssenteret et ypperlig sted. Spør han gjerne om hjelp hvis det er noe du ikke får til.

10. På favorittkafeen
Er du ekstra tøff, kan du forsøke å ta kontakt med en du møter på kafé eller restaurant. Fortrinnsvis om han sitter alene.

11. På ferie
Sydentemperatur, vennegjengen på feire, strand, sol og fest. Dette kan det bli romanse ut av! Husk bare på at ferieromanser ofte er intense, men at de kan være over like raskt som de begynte.

12. På bussen
Pendler du med kollektivtrafikk til jobb er sjansen stor for at du møter mange av de samme personene fra dag til dag. Har du spesielt godt øye til en medpassasjer skader det ikke å ta initativet til et møte også utenfor en trang morgenbuss. Det gjorde en av Kvinneguidens forumbrukere, og historien om Bussmannen kan du lese her!

Kilde: Allwomenstalk.com menn_hoyde.gif
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning