Har du en tabufantasi?

Det finnes sexfantasier som er så frekke at man helst vil holde de hemmelige. Men, våre forumbrukere avslører gjerne!

Publisert Oppdatert
Frekke og ville fantasier kan være morsomme å kose seg med på egenhånd. Men, de kan også bedre seksuallivet enormt dersom man våger å avsløre de for partneren sin!

Tenk bare over hvor glad kjæresten din hadde blitt dersom du fortalte ham hva som ville gitt deg enorm nytelse? Menn elsker å se kjæresten sin nyte under sex, derfor kan det bare være en fordel å fortelle ham hva du drømmer om og hvordan du liker det.

Kvinneguidens forumbrukere diskuterer nettopp dette i vårt seksualitetforum. Her er noen av deres tanker:

Tabufantasier

Én fantasi som går igjen blant flere, kvinnelige forumbrukere er å kunne ha sex med en uerfaren, ung mann:

- Å "lære opp" en yngre, uerfaren gutt, å bli bundet fast og voldtatt av 10-15 velutstyrte menn som alle spruter inni meg. Eller tanken på av jeg (ingen andre!) som 12 åring skulle hatt sex med en mann på rundt 30, sier en forumbruker.

Les også: Gode vibrasjoner

Les også: Sex med lyset på

Les også: Dette vil han viteEn kvinne skriver;

- Jeg fantaserer ofte om å ha sex med ung gutt på rundt 16. Kunne nok ha lært han en masse. Han måtte imidlertid vært sterkere enn meg slik at han kunne tatt meg hardt. Fantaserer om at jeg ville ha vært "sjefen" siden jeg hadde erfaringen og kunne spilt på mine erfaringer.

En annen kvinne tenner på en fantasi som hun egentlig misliker;

- En tabufantasi jeg har noen ganger, er at jeg ser min kjæreste knulle en annen dame. Mens han blir tatt bakfra av en annen mann. Jeg er en skikkelig sjalu kvinne, så jeg forstår ikke hvorfor jeg får den tanken engang i blant. Er livredd å miste han, spesielt for en annen dame.

En forumbruker fantaserer om å være mann:

- Jeg er jente, og ser for meg at det ville vært utrolig deilig å kunne komme som en mann. Når jeg onanerer, tenker jeg at det vokser ut en kjempestor og deilig pikk med kjempeballer der nede. Og at jeg selvfølgelig spruter latterlig masse! Gjerne med buksa på, sånn at alt undertøy blir skikkelig vått og klissete.

En annen forumbruker nevner at de fleste fantasier som finnes i den menneskelige hjerne er det underbevisste urdyret i oss. Er man opphisset av en fantasi, eller lar seg opphisse av sin fantasi eller drøm, så er den en del av deg. En del av din drøm og fantasi.

- Dermed er det ikke sagt at alle fantasier bør realiseres! Men, det er riktig og rett å akseptere seg selv som det individet en er, og ikke det som alle forventer du skal være, skriver brukeren.

Frekke fantasier kan dermed tenne deg og partneren din, men det er langt fra sikkert at fantasien burde bli testet ut. Som for eksempel denne:

- I en periode var jeg utrolig tent av tanken på å bli tvunget til å bli tatt av en stor hund. Fortalte det til kjæresten min, og han tente på ideen! Gjett om den tanken forlot meg fort da!

Delta i diskusjonen her!

klin220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning