Hans sextanker

Hva tenker han egentlig på før, under og etter sex?

Publisert Oppdatert
Dere er godt i gang med enda en runde mellom lakenene, stemningen er på topp og plutselig slår det deg; "hva er det egentlig han tenker på"?

For å slippe å spørre typen midt i akten, har vi funnet noen indikasjoner på hva han faktisk tenker på nettstedet Redbookmag.com. Deres "Redbooks 500 Sex tips" skrevet av Judy Dutton tar blant annet for seg den mannlige tankegangen både om, under og etter sex.

Her er hva mennene fortalte:

Om hva som tenner han:
"Jeg synes kona min er skikkelig heit. Hun sier selv at hun har mange komplekser og mangler, men jeg synes det er galskap. Selv når jeg egentlig ikke er i "det" humøret, blir jeg helt vill hvis jeg plutselig ser henne ta av seg BH-en. Funker fint på kvelden, men er slitsomt hvis hun har det travelt om morgenen". - Dan.

Sjekk hans forspillfavoritter!

Om kvinner og "dirty talk":
"Hun ringte meg på jobb og fortalte at hun ikke kunne stoppe å tenke på meg. Hun fortalte at jeg måtte komme hjem med en gang. Jeg stresset hjem, og forventningene som bygget seg opp var nesten i overkant. Da jeg kom hjem fant jeg henne i senga". - Michael.

Om langt forspill:
"En søndag morgen jeg og kjæresten begynte å rote i senga, gikk hun plutselig inn i dusjen. Etterpå dro vi ut på shopping. Hver gang vi var litt alene tok hun på meg. Innen vi nådde lunsj tenkte jeg kun på sex. Da vi kom hjem var det nesten som om vi ikke hadde sett hverandre på ukevis". - Tim.

Om en heit date:
"Mens vi satt på kino tok hun hånden min og la den på brystet sitt. Så begynte hun å stryke opp og ned på hånden min. Bevegelsen var så enkel og opphissende at jeg tenkte på sex under hele filmen. Hennes forførende bevegelser gjorde at jeg kunne tillate meg å la forventningene bygge seg opp til kvelden". - Tom.

Om å tenne hverandre:
"Jeg vet ikke hva det er, men å se min kone suge på en iskrem eller ispinne gjør meg kåt. Kanskje det er tanken på hva hun kan gjøre med meg på samme måte¿" - Matthew.

Om å skape forventninger:
"På et middagsselskap med venner tok hun hånden min under bordet og plasserte den på låret sitt. Plutselig begynte hun å skyve den lenger og lenger oppover. Jeg kunne ikke tenke på annet enn at jeg ville hjem med henne så fort som mulig". - Paul.

Om kysseteknikk:
"Kyssing kan være romantisk, men når kjæresten min suger på tungen min er det virkelig en "turn-on". Jeg greier ikke å la være å tenke på oralsex".- Tim.

Mer om kysseteknikk:
" Jeg møtte en jente som virkelig kunne tungekysse. Hun flørter med leppene mine, med lette lekne kyss. Hun putter så tungespissen inn i munnen min, trekker den kjapt ut og lar den så gli inn igjen. Det er svært pirrende". - Cal.

Om å ta initiativ:
"Jeg vet det blir litt av en start på dagen når hun kysser meg til jeg våkner av det. Det faktum at hun ikke engang kunne vente til jeg var våken viser bare hvor mye hun har lyst". - Sam.

Mer om intitiativ:
"En kveld sa samboeren at barna var lagt til sengs, og at hun absolutt ikke hadde hodepine. Hennes sexy invitasjon kunne ikke vært mer tydelig". - Gary.

Om hans fantasier:
"Jeg ser for meg at vi drar på "swingers klubb", har sex mens andre ser på, eller at hun og en annen kvinne suger meg". - Mike.

Mer fantasier:
"Noen ganger tenker jeg på tidligere sexpartnere. Jeg har til og med sett for meg en kollega naken". - Michael.

Enda mer fantasier:
"Jeg fantaserer om ting min kone ikke ønsker å gjøre, eller ting jeg ikke forteller at jeg ønsker, som for eksempel analsex eller rollespill". - Dave.

Enda mer fantasier:
"Jeg fantaserer faktisk ikke om å være sammen med en annen kvinne. Når jeg kysser kjæresten, så tenker jeg på å kysse henne på leppene eller andre steder. Hvis jeg kysser henne en annen plass, tenker jeg på å kysse henne på leppene". - Timothy.

Om å holde ut lenger:
"Jeg tenker på begravelser, og på kisten som blir senket ned i jorda. Det er morbid, men hvis det funker for å hindre meg i å komme før kjæresten gjør, er det en bra ting!" - Jay.

Om oralsex:
"Mens jeg gir henne oralsex, gjør jeg noen ganger ABC-bevegelser med tungen, og husker hvilken bokstav hun kom på". - Doug.

Om å gi kvinnen orgasme:
"Stønningen, stramming og den komplette hengivelsen er helt fantastisk. Å få orgasme er å la seg miste kontroll, og å få henne til å gjøre dette er en flott ting". - Ben.

Om å gjenopplive sexen:
"Etter at vi hadde fått tre barn, foreslo jeg at hun skulle begynne å dra ut med venninnene sine igjen. Kvinner trenger å snakke med vennene sine, og det viste seg at hun kom hjem mye mer fornøyd. Og kåtere!" - Doug.

Kilde: Redbookmag.com tanker_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning