Hans favorittstillinger

Hvordan kan du gi ham maks glede i sengen? Ved å ta i bruk følgende stillinger..

Publisert Oppdatert
Når man har sex er det viktig at man er to om nytelsen, ellers blir det raskt en turn-off for begge parter. Da handler det om å finne de stillingene som kan gi begge glede!

Vil du tilfredstille din partner og samtidig komme i ekstase? Da skal dere prøve stillingene som nettstedet askmen.com anbefaler.

Ri ham

Det er ingen overraskelse at dette er en av hans favorittstillinger fremfor mange andre; her opplevere dere maks penetrering for begge to, samtidig gjør du alt arbeidet mens han får nyte synet av vakre deg oppå fanget hans. Klart han kan hjelpe deg med løfte opp lårene sine for støtte og gi deg fart med hendene sine på rumpen din. Men først og fremst kan han ligge seg bakover og slappe av mens du rir deg selv mot orgasme.

Tips: Om du føler deg usikker i forhold til kroppen din, kan du sitte i samme stilling men snu deg med ryggen mot ham og ri ham andre veien.

Møbelhjelp

Å komme langt og dypt inni deg, er en av hans største drømmer. Det kan variere litt for kvinner derimot, da det kan være vondt eller følsomt å kjenne penisen altfor langt inni seg. Likevel kan denne stillingen skåne deg og det vil til slutt føles dyrisk og sexy istedet. Bøy overkroppen din over et møbel og spre bena dine. Han løfter opp bena dine og legger de rundt seg for å få godt tak.

Tips: Om du synes stillingen er lite intim, kan dere løse dette ved at han lener seg fremover oppå deg til brystet hans rører ved ryggen din. Dette gjør at dere begge deler mer av opplevelsen med hverandre.

Ligg sammen

Dette er en god stilling som gjør at han kan penetrere deg raskt og enkelt. Han ligger på ryggen mens du ligger på ryggen din oppå ham. Han tar lårene dine og sprer bena dine mens du ligger. Du kan ikke gjøre så mye på grunn av måten du ligger på, men han har store muligheter til å komme langt og raskt ut og inn i deg.

Tips: Vill sex i denne stillingen kan gjøre det vanskelig for deg å holde balansen, derfor må han holde et fast grep om deg for å hjelpe deg på toppen.

Full mast

Du bør være litt myk og fleksibel i denne stillingen. Du ligger på ryggen og løfter bena dine slik at du ligger i en 90-graders posisjon. Han kneler foran deg med dine ben på sine skuldre eller mot brystet sitt. Denne stillingen gir ham dyp penetrering og samtidig stimulerer han klitoris med sin penisrot.

Tips: Når penetreringen begynner å bli deilig, kan mannen få en tendens til å dra kvinnens rygg lengre bort fra madrassen enn det som er komfortabelt. Men om dere begge passer på så du ikke bøyer ryggen din for mye, vil dette føles komfortabelt for begge.

Lotusstilling

Som i stillingen hvor du rir ham, vil dette også være en stilling som krever at du gjør mest av arbeidet. Han skal sitte med bena krysset på sengen eller gulvet og dra deg inntil fanget sitt. Tanken er at du skal ri ham mens du krøller bena dine rundt ham og heve deg selv opp og ned til dere begge kjenner orgasmen trenge på. Om du synes det er vanskelig å bevege deg opp og ned, er det like deilig å bevege seg fram og tilbake.

Tips: Om han lener seg mot en vegg støtter ikke det bare ryggen, det vil også gi deg noe å holde i for bedre fart.

Bakfra

Dette er en rå stilling som slettes ikke skal undervurderes! Her kan man ha dyrisk sex og han får virkelig utfolde seg på deg, du står på alle fire som en hund mens han penetrer deg bakfra. Han får komme langt og dypt inni deg, og nyte synet av din deilige bakdel mens han samtidig kan få god fart og kraft i takene sine. En god stilling for ham å få orgasme i og en stilling for deg som vil føle deg sexy!

Tips: Mange kvinner kjenner at det er lite intimitet i denne stillingen. Mange menn bruker denne stillingen med litt for lite kontakt. For å gjøre det hele mer intimt, passer det med litt skittensnakk, at han drar deg forsiktig i håret eller til og med riser deg litt på rumpen.

Kilde: Askmen.com stilling-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning