Ha utrolig sex

Slik blir helgen en dampende het opplevelse!

Publisert Oppdatert
Sex er noe av det beste og mest fantastiske to mennesker kan oppleve sammen, men det er dessverre ikke alle som har fått kjenne på hvor bra det egentlig kan være.

Det er synd å gå glipp av en så bra side av livet, derfor kan det være smart å øve seg til bedre sex.

Steg 1

Bli komfortabel med din egen kropp. Tren regelmessig og ta vare på kroppen din slik at du føler deg fornøyd med deg selv. Du vil få bedre selvtillit og mer energi, så kom deg på treningssenter eller ut å gå en tur. I tillegg er det nødvendig at du aksepterer at kroppen din ikke er perfekt; de fleste kropper er ikke perfekte. Gjør det du kan med den kroppen du har, og lær deg å elske kroppen din uansett.

Les også: Derfor er du utro

Les også: 16 orgasmer på 3 timerSteg 2

Fokuser på elskeren din, og finn ut hva han liker. Når du har vanlig samleie med han, bevege deg mer med kroppen hans, og vis interesse, både i form av bevegelser og ord. Fokusere på din partners orgasme, og spør deg selv hva som ville føltes godt for partneren din akkurat nå. Deretter gjør du det du tenker vil være best. Jo mer fokus du har på partneren din, jo mer vil du tennes av det selv.

Steg 3

Vær villig til å eksperimentere. Det er helt greit å sette grenser, men de fleste kan med fordel slippe seg mer løs. Vær åpen for nye stillinger og leketøy for eksempel. Det er bokstavelig talt hundrevis av stillinger der ute, og om elskeren din vil prøve en ny type sex, er det kjekt om du prøver også. Det kan bli moro, du vet aldri!

Steg 4

Og apropos sexleketøy - hvorfor ikke prøve? Sexleketøy kan hjelpe deg å sprite opp sexlivet, og det kan være veldig opphissende for begge parter. Ta deg en tur på en sexleketøysbutikk og sjekk på nettet, kanskje du finner noe som kan fungere bra for begge to?

Steg 5

Les også: Dette får han ikke nok av

Les også: Forelsket i opptatt mann

Les også: Så klimaks sammenKjærlighet og forspill er veldig viktig. Sex strekker seg langt utenfor soverommet og kan inkluderes flere ganger gjennom dagen. Kyssing, berøring og sexy blikk kan alt sammen føre til dampende sex senere. Forspill er viktig fordi det bygger opp forventning og intimitet. Å stryke hverandres kropp, utføre massasje på hverandre, oralsex og kyssing på hverandre, er ofte helt nødvendig for å ha god sex.

Kilde: Ehow.com forspill220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning