Gode vibrasjoner

Sliter du med å få orgasme? Skaff deg en vibrator!

Publisert Oppdatert
Sliter du med å få orgasme, eller mangler en fast sexpartner? En vibrator kan hjelpe på begge deler.

- En duppeditt kan aldri slå nærhet og omtanke fra et annet menneske, så det sier seg selv at en vibrator ikke er løsningen for kjærlighetshungrende damer. Men for mange kvinner kan et sexleketøy fungere som en booster for å oppnå orgasme, forteller sexpirator og redaktør for nettstedet Cpunktet.no, Cecilie Kjensli.

-Hyler av glede

En vibrator kan også brukes selv om du ikke har solosex. Ikke alle kvinner oppnår orgasme selv om de er sammen med en partner, og da kan leketøyet være redningen for begge to;

- We-Vibe er en prisbelønnet liten dobbeltstimulerende vibrator som virker mot klitoris og g-punktet og som ikke er i veien for mannens edlere deler når man har seg. Alle gode ting er tre, og her får du så det holder, tipser Kjensli.

Sexpiratoren har sine klare favoritter i jakten på den ultimate orgasmen;

- Verdens heftigste og mest anerkjente vibrator blant alle sexleketøyeksperter er utvilsomt den oppladbare orgasmemaskinen Magic Massager. Årsaken er at den gir deg et adrenalinkick og det er lett å komme igjen og igjen. Damene digger den rått og hyler av glede når de får prøve utenpå klærne, sier hun.

Sex and the City- karakter Charlotte elsker sin vibrator som hun kaller "The Rabbit", og Kjensli forteller at det er god grunn til å like denne.

- Damer elsker rabbit-vibratorer, og det er ikke så rart for modellen har en super fasong. Problemet med mange varianter er at de går fort i stykker, bråker for mye, og er alt for store. Men, det er ikke tilfelle med Flash fra Fun Factory som er miljøvennlig, oppladbar og vanntett. Og ikke minst gir den deg en superbehagelig reise rett til topps, sier hun.

Husk på

Kjensli understreker at det er viktig å finne en vibrator som passer deg og ditt behov:

- Liker du best at klitoris blir massert, eller foretrekker du penetrering, eller kanskje begge deler? Hva med stimuli i baken, er det noe som kan friste? Snus rundt på nett, og gjør litt research, sier hun.

Når du først har skaffet deg en vibrerende godsak, er det et par ting du skal huske på. Her er Kjenslis tips:
  • Sexleketøy krever ikke så mye stell, men husk å vaske det etter bruk med mild såpe og vann.
  • Vibratorrens er ikke nødvendig, men om du vil bruke det må du styre unna de som desinfiserer, for dette kan ødelegge den naturlige bakteriefloraen i underlivet.
  • Ta gjerne batteriene ut etter bruk, men det er strengt tatt ikke nødvendig hvis leketøyet er av bra kvalitet. Heldigvis er flere og flere oppladbare.
Cecilie-Kjensli220 vib220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning