Gi slipp på ham!

Det gjør så inderlig vondt å være forelsket i en som ikke vil ha deg...

Publisert Oppdatert
Det er kanskje få saker i livet som gjør vondere enn å være forelsket i kjæresten sin eller i en annen mann som ikke vil ha deg på samme måte som du vil ha han. Du vil ha han og ingen andre. Du kan ikke forstå hvorfor han ikke vil ha deg. Du vil gjøre alt som står i din makt for å få ham til å bli hos deg, likevel drar han fra deg. Det er smertefullt, og du ydmyker deg selv uten stopp.

Gå videre


Men det som føles som endeløs sorg, er mulig å arbeide seg ut av. Det du trenger er en god dose selvtillit og et ryddig syn på virkeligheten!

Så hvordan skal du klare å gi slipp på kjæresten din som ikke vil ha deg?

Steg 1.

Du har forsøkt å forandre deg. Du har gjort alt du kan gjøre for å være den perfekte kjæresten. Det funker ikke. Han vil ikke slutte med å møte andre kvinner. Kanskje kommer han tilbake, men han bruker deg bare. Du må stoppe å la han krasje på sofaen din. Slutt med å forsøke å ha sex med ham for å komme nær ham. Det er på tide at du innser virkeligheten.

Steg 2.

Av og til når du ikke får den personen du vil ha, så vil du ha ham enda mer! Dette er normalt men ganske usunn oppførsel. Kanskje du burde snakke med en veileder, psykolog eller rådgiver for å komme tilbake til ditt normale, sunne "jeg".

Steg 3.

Tenk over hvor mye du er verd som person. Du fortjener å være med noen som setter pris på deg for den personen du er! Du trenger slettes ikke endre deg for å bli elsket tilbake av andre. Det er bedre å være alene og singel enn å være sammen med noen som ikke elsker deg for den du er, eller som er usikker på om du er den rette. Å leve på en løgn er vanskelig, og det varer aldri...

Steg 4.

Gjør det slutt nå. Slutt å ringe, sende sms, e-post, slutt å besøke han eller invitere han hjem til deg.

Steg 5.

Sørg godt, gråt lenge. Dette gjør det lettere å gå videre. Innse at du har ett liv og at tiden går. Gjør det beste utav det livet du har!

Steg 6.

Det gjør vondt å slå opp med "ditt livs kjærlighet", men det er ofte en grunn til at alt skjer. Du har absolutt mer å se frem til. Tro på deg selv. DU er vakker som du er!

Kilde: Ehow.com Hurts2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning