Fremdeles singel?

Det kan hende det er du som gjør noe feil.

Publisert Oppdatert
Det mener iallefall nettstedet Thefrisky.com som samtidig forteller at det å treffe den rette naturligvis også handler om flaks og timing.

Men, det finnes flere ting du bør være oppmerksom på hvis du ønsker å forlate singeltilværelsen:

Du lukker deg inne

Du kan være så interessant som bare det, men du må sørge for å vise verden hvem du er. Tenk deg selv; om du har en jobb som du går til hver eneste dag, og deretter drar hjem når det er mørkt ute, lager deg middag og setter deg ned for å se TV. Hver kveld..

Er du lykkelig med dette livet er det flott, men om du ønsker deg en kjæreste, krever det innsats. Noen lener seg på skjebnen og tenker: "dersom det er meningen at du skal være i et forhold, så hender det når du minst venter det", men sannheten er at det dessverre er små sjanser for i det hele tatt å møte noen i denne hverdagen.

Det høres enkelt ut, men det hjelper; oddsen for å møte noen å forelske seg i øker dramatisk dersom du finner på noe mer utenfor leiligheten din.

Bare venner

Er du blant dem som alltid går ut med samme gjengen, damene fra jobben eller kompisgjengen din? Saken er at det er mange menn som ikke ønsker å gå bort til deg dersom du henger rundt en haug med jenter, og iallefall ikke dersom du henger rundt en haug med menn som er dine kompiser.
 • Vær lykkelig som singel
 • Evig singel
 • Plutselig singel

 • Det høres rart ut, men du kan faktisk få det knall om du tar deg en tur alene på byen, eller holder deg til en eller to venninner. Dessuten må du se åpen og inviterende ut på byen, kikk deg rundt og få øyekontakt med de som kan være interessante for deg.

  Du er sjenert

  Sjenanse kan være en utfordring hvis du er på jakt etter en partner. Du er kanskje redd for å tabbe deg ut, men med en gang du lærer å le av deg selv, vil du merke at det faktisk er ganske befriende!

  Begynn rolig ved å smile til han kjekke ved heisen. Begynn med å hilse på fremmede i utestedskøen, snart vil du tørre å spørre bartenderen om nummeret hans!
 • Slik digger du singellivet
 • Slik forblir du singel
 • Savn etter singellivet

 • Glem gamle regler

  Det er på tide å legge bort gamle dating-regler som at du ikke skal bli kjæreste med noen på jobben, at du skal vente på at han inviterer deg ut, at du ikke skal ha sex før etter date fem og så videre.

  Livet er faktisk for kort til å sitte å sikle over kolleger, vente på at en sjenert gutt skal ta initiativ, eller holde deg gjennom fem dater hvis det eneste du (og han!) har lyst til er å hoppe til køys.

  Å bli forelsket er ikke verken vanskelig eller komplisert. Det finnes ingen formel for suksess, vi er alle en gjeng forvirrede mennesker som valser rundt og møter andre mer eller mindre tilfeldig. Det viktige er å tørre å ta noen sjanser - det er som Lotto; du må delta for å vinne.
Dating2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning