Fortell ham at du faker

Vil du ha det godt i sengen, må du være ærlig.

Fortell ham at du faker

Fortell ham at du faker

Publisert Oppdatert
Det er dessverre mange kvinner som faker orgasme med partneren sin. Cecilie Kjensli, sexpirator og redaktør for sex - og samlivsmagasinet Cpunktet.no, forteller at faking er en stygg løgn som kan gjøre deg ulykkelig i lengden.

Fortell sannheten

Har du først faket orgasme, kan det fort bli en vane. Du må nok manne deg opp og fortelle sannheten.

- Har du først begynt kan du kjøre deg fast i et dårlig mønster, og du får lite utbytte av det de seksuelle gledene kan gi. Er du en faker, så må du fortelle sannheten. Selv om du føler deg aldri så teit. Det er mye bedre å føle seg dust enn å gå glipp av de deilige opplevelsene. En annen løsning kan være å bytte ut partneren og starte på nytt, men den prisen blir for høy å betale hvis man er oppriktig glad i ham.

Det er ordene som gjelder når du skal fortelle ham det, men en annen måte kan være å vise han hvordan du onanerer.

- Du kan prøve å overføre måten du masturberer alene og gjøre det samme når du har sex med kjæresten. Om det ikke funker må du nok ta den vanskelige samtalen, som ikke trenger å være så vanskelig. Vær åpen og mild, og ikke bebreid verken han eller deg selv, men si det som det er. Han er tross alt kjæresten din som vil deg godt.

Styr unna

I stedet for å planlegge hva du skal si og at du går rundt å gruer deg, så anbefaler eksperten at du tar samtalen på sparket en dag.

Les også: Derfor faker vi orgasme

Les også: Realiser sexfantasiene

Les også: Teite ting vi gjør for gutta- Når du en dag ligger i armkroken og koser med han, så kan du bare si det som det er. Fortell ham hva som plager deg, og at du føler deg dum som lurer han og ikke minst deg selv. Når boblen først har sprukket så vil du føle deg mye bedre, og da går samtalen lettere.

Når man er i et forhold må man gi og ta, og det er viktig at du viser kjæresten hvordan du liker det i sengen.

- Det er ikke mannens ansvar å gi deg orgasmer, for det er noe dere oppnår sammen, avslutter Kjensli.

Cecilie-Kjensli220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning