Forstå mannen!

Hva tenker han på når han får angst for forpliktelser?

Publisert Oppdatert
Det hadde jammen meg vært greit om menn kom med en aldri så liten brukermanual. Det hevdes at det er vi jenter som er kompliserte og vanskelig å forstå seg på... Vel, hva de tenker på er ikke godt å si, men mye merkelig gjør de i alle fall. Her er noen utvalgte eksempler:

Når han trenger tid for seg selv:

Da du var yngre tenkte du kanskje at "en dag vil jeg møte en flott mann, bli hodestups forelsket, få barn og bygge hus..." Slik tenker ikke menn! De tenker mer; "en dag skal jeg finne meg en dame, så får vi se" Enkelt og greit! Så når mannen trenger rom og tid for seg selv, er det fordi forholdet plutselig ble mer seriøst enn han hadde forestilt seg. Han ønsker å gå inn i seg selv for å finne ut om han er fornøyd med tingenes tilstand, og at han fremdeles er en selvstendig fri person. Det er som regel ikke mer komplisert enn det. Såfremt han med tid for seg selv ikke mener å flytte så langt vekk fra deg som mulig, bør du bare holde avstand en stund og gi han tid til å finne ut av ting.

Han vil ha et åpent forhold:

Hvis han kommer med forslag om at han ønsker at dere skal være fri til å møte andre, bør varsellampene begynne å blinke. Enten er han for feig til å slå opp, eller det kan hende at han ønsker både pose og sekk. Hvis du ønsker monogami er definitivt dette en mann, du bør styre langt unna!

Du får ikke møte familien hans:

Det kan være gode grunner til at han ikke er spesielt gira på at du skal møte foreldrene. Det viktige her er hvor ofte han selv møter dem. Hvis han knapt snakker med dem, og besøker dem høyst en gang i løpet av året, kan det tenkes han beskytter deg fra dem. Men hvis han derimot har et strålende forhold til foreldrene sine, og du aldri får møte dem handler det om hans syn på forholdet deres. Da er det større sannsynlighet for at han ikke ønsker å satse på dere i lengden.

Jo mindre interessert du er, jo mer gira blir han:

Hvis du viser oppriktig hvor interessert du er i han, trekker han seg gjerne unna. Men hvis du snur ryggen til kan du plutselig oppdage en overraskende interesse fra hans side igjen. Noen menn elsker denne jakten, det får dem til å føle seg mektige og mandige. Men denne katt og mus leken kan fort bli for slitsom, så hvis den ikke resulterer i et forhold bør du snu ryggen til før det går for langt.

Han er glad i deg, men er ikke forelsket i deg:

Hvis han ikke er forelsket i deg, men sier han er veldig glad i deg, kan det hende disse følelsene likner på de han har for en søster eller en veldig nær venn. Ikke press han til å si at han elsker deg, men hvis det går lang tid, og du føler du legger mer i forholdet enn han, da er du nok dessverre ikke "den rette" for han.

Han vil aldri forlove seg:

Han vil kanskje være sammen med deg for alltid, men skyr tanken på å gifte seg. Kvinner ser ofte ikke giftemål på samme måte som menn. Vi ser ofte på det som en logisk konsekvens av forelskelse og forhold, mens det for mannen gjerne skal passe inn i planen mellom karriere, økonomi, alder og så videre. For mannen som aldri ønsker å forlove seg vil tiden muligens aldri bli moden, men finn ut hva han venter på. Det kan hende han ikke ønsker å binde seg i tilfelle noe bedre dukker opp!

Kilde: www.ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning