Forfør med fornuft!

Slik får du han til å se i din retning!

Publisert Oppdatert
Å skru opp sjarmen på full vreng ved første date kan slå uheldig ut.. Hvordan du skal forføre en mann kommer an på mannen selv, og du bør fortrinnsvis vite litt om personligheten hans før du setter i gang.

Er han riktig?

Med en gang dere begynner å bli litt kjent vil du, hvis du er oppmerksom, få små hint på hvordan du best kan forføre han. Snakker du med han på daglig basis skal ikke dette ta veldig lang tid å finne ut av. Men; hvis det er svært vanskelig å forføre han bør du kanskje revurdere om han faktisk er den rette for deg!

Før du anstrenger deg for å forføre drømmemannen, bør du gjøre noen undersøkelser for å finne ut at han faktisk er en du ønsker å være sammen med. Disse tre trinnene viser måter å forføre han på, samtidig som du får anledning til å hele tiden revurdere om han er den rette for deg:

Trinn 1
Dine kokkekunnskaper
Dette virker kanskje en smule gammeldags, men at veien til mannens hjerte er gjennom magen er i mange tilfeller sant. Alle trenger tross alt å spise, og det skader ikke å briljere litt på kjøkkenet. Lag i stand et godt måltid, inviter venner for å smake, inkludert han du ønsker å få kloa i.

Trinn 2:
Din personlighet
Forskjellige folk har naturlig nok forskjellig personlighet. Det vil definitivt hjelpe om du har en sympatisk og tiltrekkende personlighet. Det viktigste er imidlertid om din personlighet er tiltrekkende for drømmemannen. Det er derfor en fordel å vite hva slags type kvinner han foretrekker. Dette betyr ikke at du skal forandre på deg selv for å passe han, men det er viktig å finne en felles plattform. Hvis ikke er det ikke mye å satse på i lengden.

Trinn 3:
Din oppmerksomhet
Alle folk liker at noen lytter til dem. Du kan vise dette ved å være oppmerksom når han snakker, og på hans behov. Gjør det på en slik måte at det blir lagt merke til og satt pris på. Du ønsker ikke å bli tatt for gitt!

Kilde: www.ehow.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning